Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

VIDEO | Universitatea Craiova a dezamăgit crunt! A pierdut cu cea mai slabă echipă din play-off, Academica Clinceni, şi a ratat şansa să treacă peste FCSB

Academica Clinceni Publicat pe 2 mai 2021
mail-share icon Email

 

Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului din Casa Liga 1. Diferenţa s-a făcut în urma autogolului lui Marius Constantin, din minutul 54.

Echipele utilizate:

  • Academica Clinceni: G. Ureche - Fl. Achim, Bilali (Gardoş ’65), Patriche, M. Dobrescu - Cebotaru, Cascini - Ad. Popa, R. Rusescu (Ventura ’88), A. Cordea – Chunchucov (Chandarov ‘90+3. Antrenor: Ilie Poenaru
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli - Şt. Vlădoiu (Baiaram ’75), M. Constantin, Acka, N. Bancu - Ov. Bic, Nistor - I. Mitran (Căpăţână ‘6, Ofosu ‘60), Cicâldău (Fedele ’61), A. Ivan - I. Mamut (Tudorie ’46). Antrenor: Marinos Ouzounidis

Meciul în format live-text + video: 

Academica Clinceni - Universitatea Craiova 1-0 (Constantin aug. 53) 

Echipele de start:

  • Clinceni: G. Ureche - Fl. Achim, Bilali, Patriche Nichita, M. Dobrescu - Cebotaru, Cascini - Ad. Popa, R. Rusescu, A. Cordea - Chunchucov 
    Rezerve: Oc. Vâlceanu - F. Gardoş, Pashov, Chandarov, Jutric, Ventura, P. Pîrvulescu, Longher, Jerdea
  • Universitatea Craiova: Pigliacelli - Şt. Vlădoiu, M. Constantin, Acka, N. Bancu - Ov. Bic, Nistor - I. Mitran, Cicâldău, A. Ivan - I. Mamut 
    Rezerve: I. Popescu - Bălaşa, Mateiu, Căpăţînă, Baiaram, Fedele, Cîmpanu, Ofosu, Al. Tudorie

Min. 90+4: Final de meci! Craiova pierde la Călăraşi, cu Clinceni, după un corner pe care îl iroseşte. 

Min. 79: În sfârşit o şansă notabilă după minute bune pentru Craiova. Ofosu trage bine din careu, pe jos, dar Ureche reţine.

Min. 78: Clinceni e aproape de 2-0! Popa pasează pe jos, pentru Cascini, în careu, dar intervine bine Acka şi salvează un gol ca şi făcut.

Min. 75: Modificare la Craiova, intră Baiaram în locul lui Vlădoiu.

Min. 66: Clinceni schimbă şi ea. Iese Bilali, intră Gardoş.

Min. 60: A fost nevoie ca Academica să marcheze, pentru ca Universitatea Craiova să iasă la joc. Oltenii pun abia acum presiune. Se fac două modificări, ambele în tabăra oltenilor: ies Căpăţână şi Cicâldău, intră Ofosu şi Fedele.

Min. 53: GOOOL Clinceni! Academica deschide scorul în urma unui autogol al lui Constantin. Popa centrează periculos pe jos, iar fundaşul oltenilor îşi bagă balonul în propria poartă.

Min. 46: Prima şansă din repriza a doua e a Craiovei. Nistor centrează din dreapta pentru Cicâldău, care luftează din şapte metri.

Min. 46: Începe partea secundă. Modificare la Craiova, intră Tudorie în locul lui Mamut. 

Min. 45+1: Final de primă repriză. 

Min. 31: Craiova are un joc de posesie, cu atacuri poziţionale, în timp ce Clinceni joacă pe contraatac. Nistor şutează de la 20 de metri, dar Ureche reţine fără probleme.

Min. 9: Academica Clinceni marchează prin Chunchucov, dar arbitrul anulează reuşita pe motiv de offside. Chiar dacă semnalizarea de la margine vine destul de târziu, pe reluări se vede că decizia e una corectă. 

Min. 6: Schimbare la Craiova. Iese tânărul Mitran, intră Căpâţână.

Min. 6: Andrei Ivan are o primă şansă de gol. Trece de Achim, intră în careu, lateral stânga, şi trage la colţul scurt. Ureche respinge în corner.

Min. 1: Începe meciul! 


VIDEO | Academica Clinceni - Universitatea Craiova se vede la Look Sport+, ASTĂZI, de la 21:00. Oltenii au nevoie de victorie pentru a nu risipi succesele cu FCSB şi CFR

Universitatea Craiova are nevoie neapărat de victorie cu Academica pentru a nu irosi succesele cu CFR Cluj şi FCSB din ultimele două etape, rezultate care se pot dovedi cruciale în lupta pentru titlul de campioană din Casa Liga 1.

Academica Clinceni trebuie să spele ruşinea celor patru înfrângeri consecutive în play-off şi să demonstreze că nu s-a calificat în primele şase echipe din România doar pentru a fi sigură că evită retrogradarea.

Se anunţă un meci disputat, în care Universitatea Craiova porneşte drept mare favortiă, dar Academica a demonstrat în sezonul regular că poate fi o echipă care să pună probleme oricărei formaţii din primul eşalon.

Rezultatele din sezonul regular favorizează formaţia din Clinceni. Academica s-a impus pe ”Ion Oblemenco” cu 1-0, în tur. Golul victoriei a fost marcat de Juan Bautista Cascini. În retur, Academica şi Universitatea au înregistrat o remiză albă.

Echipele probabile:

  • Clinceni: Vâlceanu - Paşov, Gardoş, Patriche, Dobrescu - Moulin, Cebotaru - Ad. Popa, Cordea, Longher - Rusescu
  • Rezerve: Ureche, Fl. Achim, Chandarov, Cr. Tănase, Ventura, Andronic, Cr. Ştefan, Jerdea
  • Absenţi: P. Pârvulescu (accidentat), Markovici, L. Dumitriu, Bilali (incerţi)
  • Antrenor: Ilie Poenaru
  •  
  • Craiova: Pigliacelli - Mitran, Acka, M. Constantin, Bancu - Mateiu, Nistor - Câmpanu, Cicâldău, A. Ivan - Tudorie
  • Rezerve: L. Popescu, Bălaşa, Screciu, Koljic, Fedele, Camara, Bic, Mamut, Căpăţână
  • Absenţi: Vătăjelu (suspendat), Papp (accidentat), M. Roman II (indisponibil), Vlădoiu, Ofosu, Baiaram (incerţi)
  • Antrenor: Marinos Ouzounidis
mail-share icon Email
viewscnt