Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg

VIDEO | ”Am avut 30 de minute bune”. Zeljko Kopic vede partea bună din eşecul cu CFR

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21502922/2/dinamo-bucuresti-rapid-bucuresti-superliga-superbet-27-01-2024-1.jpg

CFR Cluj a câştigat clar pe teren propriu, 4-0, cu Dinamo Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a 27-a din Superligă.

Zeljko Kopic şi-a felicitat adversarii şi a punctat faptul că cei de la Dinamo au arătat bine în Gruia, în prima jumătate de oră a partidei.

”Felicitări celor de la CFR Cluj pentru cele 3 puncte. Am început meciul foarte bine, am încercat să avem o posesie bună. Am avut şi câteva ocazii.

CFR are jucători puternici, profită când le laşi spaţiu. Am început să pierdem duelurile personale şi totul a devenit mai greu. Până la finalul primei reprize au apărut câteva greşeli, ei şi-au creat ocazii.

Am încercat să ieşim cu mai multă energie după pauză. Am lăsat multe spaţii după primirea primului gol. Am avut 30 de minute bune, dar CFR Cluj a meritat victoria”
, a declarat Kopic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele