Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO | Bancu e îngrijorat în privinţa viitorului Craiovei! "Nu ştim ce să mai facem. Ne îndepărtăm de ce ne-am propus"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 24 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19926794/3/rps-0715.jpg

Continuă criza la Craiova! După 1-1 pe teren propriu cu FC Viitorul, Universitatea Craiova are cinci meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 şi patru remize la rând. Căpitanul Nicuşor Bancu a declarat că sunt necesare schimbări, întrucât echipa se îndepărtează de obiectivul propus.

A fost o confruntare echilibrată pe arena „Ion Oblemenco”, în direct pe Look Sport+. Paul Papp a deschis scorul pentru gazde în minutul 44, în urma unui corner executat de Dan Nistor.

În minutul 47, Andrei Artean a egalat pentru Viitorul, din pasa lui Dussaut.

Atacul Craiovei a avut din nou o zi neagră. Ofosu, Mamut şi Cîmpanu nu au reuşit să creeze pericol şi au fost înlocuiţi – doi dintre ei chiar de la pauza meciului.

Universitatea Craiova ocupă locul 3 în clasament, la 6 puncte de liderul FCSB.

"Nu ştim ce să mai facem! Am făcut o primă repriză foarte bună, cred că e cea mai bună a noastră. În repriza a doua, a venit acel gol incredibil, o centrare şutată şi o finalizare de excepţie. După aceea, am încercat să revenim, să preluăm conducerea, dar am ratat mult. Nu s-a putut mai mult!

Dacă FCSB şi CFR câştigă, e clar că ne îndepărtăm de ceea ce ne-am propus. Dar cred că în play-off se va da finala pentru titlu. Nu sunt în măsură să găsesc explicaţii, le găsesc alţii. Am primit gol la prima fază a lor şi acest lucru ne-a costat. Dacă şi în etapa viitoare ne încurcăm, nu văd bine dorinţa noastră de a câştiga titlul. Degeaba se încurcă ceilalţi dacă noi nu câştigăm", a spus Nicuşor Bancu la finalul partidei Craiova - Viitorul.

În runda următoare, Universitatea Craiova joacă în deplasare cu FC Voluntari, pe 26 ianuarie, în direct pe Look Sport+.

Clasamentul Ligii 1

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele