Ultima oră
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League
Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul” Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul”
VIDEO | “Nu o să sar în Dâmboviţa, nu o să fac nimic special, voi sta cu familia”. Mihai Pintilii, discurs foarte echilibrat VIDEO | “Nu o să sar în Dâmboviţa, nu o să fac nimic special, voi sta cu familia”. Mihai Pintilii, discurs foarte echilibrat
”Am simţit că va fi seara noastră”. Florinel Coman, artizanul unui sezon de poveste ”Am simţit că va fi seara noastră”. Florinel Coman, artizanul unui sezon de poveste
Gigi Becali jubilează şi anunţă transferuri stelare la FCSB. ”Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene” Gigi Becali jubilează şi anunţă transferuri stelare la FCSB. ”Nu mă interesează titlul dacă nu mă duc în cupele europene”
VIDEO | Aşteptarea a luat sfârşit! FCSB o bate pe Farul şi e campioană după 9 ani. Sărbătoare pe Arena Naţională VIDEO | Aşteptarea a luat sfârşit! FCSB o bate pe Farul şi e campioană după 9 ani. Sărbătoare pe Arena Naţională

VIDEO | Calvarul s-a terminat! Dragoş Iancu a revenit pe teren după jumătate de an

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21527122/2/iancu.png

Dragoş Iancu a suferit o accidentare horror, în partida dintre Hermannstadt şi Petrolul din septembrie.

Iancu a revenit după 6 luni în Superliga! A fost introdus de Marius Măldărăşanu pe finalul partidei cu Dinamo, câştigată de sibieni cu 3-0.

La început de an, la Prima Sport, Dragoş Iancu a povestit că vrea să lase totul uitării şi se concentrează exclusiv pe viitorul său.

"Am vrut să mă întorc cât mai repede pe gazon, dar totodată nu îmi doream ca pe viitor să recidiveze accidentarea. Am făcut lucrurile pas cu pas, iar astăzi mă bucur de rezultatul recuperării. Sunt fericit că în sfârşit mă pot antrena şi vreau să pun umărul la calificarea echipei în play-off!

Sibiul merită o echipă în play-off! Vreau să le transmit fanilor că mă întorc mai puternic ca niciodată. Mesajele lor de susţinere m-au ajutat foarte mult în ultimele luni şi vreau să îi răsplătesc prin prestaţii cât mai bune. Nu vreau să mă mai gândesc la cea a fost. Toată experienţa a fost pentru mine o lecţie din care am realizat cât de puternic pot să fiu.

Tăria de care am dat dovadă este singura "cicatrice" care a rămas după accidentare. Am primit un val de încurajări şi asta m-a făcut să trec cu bine peste toate obstacolele ultimelor luni." a spus Dragoş Iancu, pentru Prima Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele