Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

VIDEO | Chindia Târgovişte - Gaz Metan Mediaş 1-1. Chindia rămâne singura echipă neînvinsă din play-out

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20156674/5/rps9186.jpg

Chindia Târgovişte a remizat pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-1, în etapa a 6-a din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Gazdele păreau că se îndreaptă către victorie, dar gafa incredibilă a portarului Aioani a fost decisivă.

Daniel Popa a deschis scorul în minutul 52, din penalty. Valente a egalat în minutul 72, după ce portarul Aioani a degajat greşit mingea.

Primul gol primit de Chindia în acest play-out poate fi catalogat drept cea mai mare gafă a acestui sezon în Liga 1.

Chindia Târgovişte se menţine pe primul loc în clasamentul play-out-ului, în timp ce Gaz Metan Mediaş rămâne aproape de locul de play-off pentru UEFA Conference League.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20156674/11/clasament-chindia.jpg


Chindia - Gaz Metan 1-1 (Popa 52' - penalty / Valente 72'), pe Look Sport

  • Chindia: Aioani (Moldovan 76') – Dinu (cpt), Iacob, Piţian (Kocic 46'), Căpuşă – Raţă, Dulca – Dumitraşcu, Neguţ, D. Popa – Florea (Berisha 85').
  • Gaz Metan: Pleşca (cpt) – Horj, Larie, Yuri (Baco 46') – Velisar, Deaconu (Chamed 70'), Alceus (Pambou 70'), De Moura, Butean – Valente (Romeo 77'), P. Costea (Ze Manuel 25').

Min. 90: S-a încheiat meciul! 1-1!

Min. 85: Schimbare la Chindia: a ieşit Florea, a intrat Berisha.

Min. 81: Cartonaş galben pentru Romeo (Gaz Metan)!

Min. 77: Schimbare la Gaz Metan! A ieşit Valente, accidentat, a intrat Romeo.

Min. 76: Schimbare la Chindia! A ieşit Aioani, accidentat, a intrat Moldovan.

Min. 73: Portarul Aioani a căzut pe teren şi nu mai poate continua meciul! Va fi schimbare la Chindia.

Min. 72: GOL pentru Gaz Metan! 1-1! A înscris Valente, după gafa imensă a portarul Aioani. Portarul Chindiei, uşor accidentat, a degajat greşit mingea.

Min. 70: Dublă schimbare la Gaz Metan! Au ieşit Deaconu şi Alceus, au intrat Chamed şi Pambou.

Min. 67: Ocazie pentru Chindia! Mai întâi, Popa a centrat slab în faţa porţii, apoi Raţă a şutat modest din câţiva metri.

Min. 58: Gaz Metan Mediaş a cerut penalty, după un contact între Ze Manuel şi Iacob. Pe reluare se poate observa că arbitrul a luat decizia corectă, să lase jocul să continue.

Min. 53: Ocazie pentru Chindia! Daniel Popa a scăpat singur cu portarul, dar a călcat pe minge, apoi un fundaş a respins mingea în corner.

Min. 52: GOL pentru Chindia! 1-0! A înscris Daniel Popa de la 11 metri.

Min. 51: Penalty pentru Chindia! Horj l-a faultat pe Neguţ în colţul careului.

Min. 46: A început repriza a doua! Schimbare la Gaz Metan: a ieşit Yuri, a intrat Baco. Schimbare şi la Chindia: a ieşit Piţian, a intrat Kocic.

Min. 45+2: S-a încheiat prima repriză! 0-0! Niciuna dintre echipe n-a reuşit vreun şut pe poartă.

Min. 45+1: Cartonaş galben pentru Yuri (Gaz Metan)!

Min. 29: Cartonaş galben pentru Neguţ (Chindia), pentru o simulare în careu!

Min. 25: Schimbare la Gaz Metan! A ieşit Costea, a intrat Ze Manuel.

Min. 15: Ocazie pentru Chindia! În urma unui corner, mingea a ajuns la Neguţ, la marginea careului, în poziţie excelentă. Mijlocaşul gazdelor a lovit mingea din voleu, trimiţând-o peste poartă.

UPDATE 19:00 A început meciul!


Chindia este liderul grupei de retrogradare din Casa Liga 1, iar un succes marţi, cu Gaz Metan, ar face ca dâmboviţenii să se distanţeze la 9 puncte în faţa următoarei echipe clasate, FC Argeş.

 
Echipa pregătită de Emil Săndoi e neînvinsă în play-out. În tot acest timp, Chindia a câştigat patru meciuri şi a remizat o singură dată. De fapt, echipa din oraşul fostei capitale a Munteniei nu a mai pierdut din data de 9 aprilie. Atunci, târgoviştenii pierdeau însă un meci cât un sezon. Învinsă la Piteşti, 1-3 cu FC Argeş, Chindia rata atunci la mustaţă şansa de a evolua în premieră în play-off.
 
Un parcurs ceva mai sinuos a avut în acest sezon Gaz Metan. Imprevizibilă, echipa din Ardeal a obţinut victorii surprinzătoare în acest sezon, la fel cum a pierdut meciuri pe care nimeni nu se aştepta să le piardă.
Dacă adversarii lor sunt invicibili în play-out, medieşenii au pierdut o singură dată în această fază a competiţiei, 0-1 cu Viitorul şi mai au două victorii şi două remize.
 
În clasament, Chindia are în acest moment 33 de puncte şi e prima, urmată de FC Argeş (28), Gaz Metan şi UTA, ambele cu câte 25.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele