Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

VIDEO | Craiova suferă fără golgheterul Koljic! Bergodi a anunţat când poate reveni atacantul

CS Universitatea Craiova Publicat de Andrei Ionascu pe 24 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/19563010/2/kol.jpg

Universitatea Craiova a suferit primul eşec în acest sezon al Ligii 1: 0-1 pe teren propriu cu Academica Clinceni. ‚Alb-albaştrii’ şi-au creat mai multe ocazii de gol, dar a lipsit omul decisiv în faţa porţii. Antrenorul Cristiano Bergodi a declarat că accidentarea atacantului Elvir Koljic afectează performanţele echipei şi a anunţat când poate reveni pe teren bosniacul.

Aseară, pe arena ‘Ion Oblemenco’, într-un meci transmis în direct de Look Sport+, Craiova şi-a creat 13 ocazii de gol şi a avut o posesie a mingii de 60%. Încă singura reuşită i-a aparţinut argentinianului Juan Bautista Cascini de la Academica Clinceni, în minutul 57.

Craiova a înscris 13 goluri în cele 8 meciuri din Liga 1, iar şase dintre aceste reuşite i-au aparţinut atacantului bosniac Elvir Koljic (25 de ani), care s-a accidentat grav (fractură de peroneu).

Pierderea lui Koljic a fost un lucru sută la sută negativ pentru noi. Un jucător ca Elvir nu se găseşte uşor. L-am luat pe Mamut, care e la început, încă nu are relaţii de joc cu colegii săi. Pierderea lui Koljic e mare, dar încercăm încet, încet să sudăm relaţiile de joc cu ceilalţi atacanţi.

Koljic fructifica orice ocazie. Avem veşti bune despre el, probabil va reveni la începutul anului viitor. Trebuie să vedem cât de repede o să fie refăcut din punct de vedere fizic, din punct de vedere mental. Operaţia a fost făcută bine şi cred că îl vom avea în câteva meciuri din retur, plus în play-off”, a declarat Cristiano Bergodi.

Clasamentul Ligii 1

 

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri