Ultima oră
Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off Adrian Cojocaru, delegat la un meci din play-off
"U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană "U" Cluj îşi bate joc de un tânăr de 18 ani! Situaţie uluitoare la formaţia ardeleană
Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%” Louis Munteanu, avertizat să nu meargă la FCSB. „El nu este pe placul viziunii lui Gigi Becali, v-o spun 100%”
Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO
E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară” E OUT! Universitatea Craiova pierde un om de bază în acest final de sezon. „Are o leziune musculară”
Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix Primele imagini din serialul despre Ayrton Senna care va avea premiera pe Netflix

VIDEO | Cristi Săpunaru, dărâmat după umilinţa din Giuleşti cu CFR Cluj. ”Trebuia să schimbăm 11 jucători la pauză”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 6 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21550209/1/sapunaru.png

CFR a dispus în deplasare, scor 4-1, de Rapid, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Superligii.

Meciul cu numărul 200 la Rapid a fost unul de coşmar pentru Cristi Săpunaru. Veteranul fundaş a fost extrem de afectat după umilinţa aplicată de ardeleni chiar în Giuleşti.

”Ne e ruşine de suporteri, de toată lumea. Dacă nu ne schimbăm mentalitatea şi nu înţelegem că la fotbal nu e atât de simplu, o să cădem în prostie şi o să ne batem pentru locurile 5-6.

Era obligatoriu să câştigăm, mai ales în faţa suporterilor. E plin stadionul la fiecare meci, iar noi le oferim zile fripte. Am fost penibili, ce să mai? Trebuia să schimbăm 11 jucători la pauză, să intre alţi 11. E de vină Mister pentru prima repriză? Trebuie să realizăm şi noi jucătorii că atunci când se schimbă un antrenor în mare proporţie e vina noastră.

Sunt prea supărat, nu ştiu. Nu ţin minte o repriză ca asta în sezonul acesta. Ce luptă să continuăm? Mai facem calcule? Trebuie să câştigăm următorul meci”
, a declarat Săpunaru, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele