Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

VIDEO | CS Mioveni - Gloria Buzău, scor 0-0, în Liga 2. Oaspeţii au jucat în superioritate numerică din minutul 6 şi au ratat de două ori un penalty

Liga II Publicat pe 6 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19472919/1/screenshot-2020-09-06-at-20-47-21.png

CS Mioveni a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată, duminică, pe teren propriu, cu Gloria Buzău, în etapa secundă a Ligii a II-a. Partida a putut fi urmărită în direct pe Look Plus.

Veres (CS Mioveni) a fost eliminat, în minutul 6.

În minutul 17, Balgiu a executat o lovitură de la 11 metri şi portarul Iustin Popescu a respins.

Penaltiul s-a repetat pentru că Popescu nu a stat pe linia porţii. A doua oară a tras Ciobanu, dar mingea s-a dus peste poartă.

Luni, de la 18.30, se dispută meciul Universitatea Cluj - ASU Poli Timişoara, iar marţi, de la ora 17.00, etapa se încheie cu întâlnirea Viitorul Pandurii Târgu Jiu - CSM Slatina. Toate meciurile se văd pe Look Plus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele