Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO | "Dacă mergeam după bani, eram de mult timp în China". Discursul prin care Denis Alibec şi-a anunţat plecarea de la Astra

Superliga Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19412557/1/vlcsnap-2019-08-06-17h47m18s177.png


Marcator al golului cu care Astra a încurcat CFR Cluj, Denis Alibec, 29 de ani, şi-a anunţat intenţia de a pleca de la Astra la finalul acestui sezon. Vârful giurgiuvenilor, care se luptă cu Gabi Iancu pentru titlul de golgheter din Casa Liga 1, ambii cu 14 goluri, e dorit de Legia Varşovia.
 
După un meci excelent cu FCSB, Alibec a marcat, în minutul 79, golul care i-a pus o piedică importantă lui Dan Petrescu în lupta pentru trofeul din Casa Liga 1, iar gândul său stă la plecarea de la Astra. Una care pare inevitabilă, cel puţin din punctul de vedere al fostului vârf de la FCSB: "Îmi doresc să plec pentru că nu pot să stau la o echipă care n-are obiective. N-am nicio ofertă concretă, dar mai e timp şi să sperăm că vor veni. Eu mereu am stat după fotbal, dacă mergeam după bani, eram de mult timp n China", a declarat Denis Alibec, la finalul remizei, 2-2, cu CFR Cluj.

 
Atacantul e dorit de Legia Varşovia, echipă care se pregăteşte să cucereacsă titlul de campioană a Poloniei. "Leşii" au pus, în iarnă, un milion de euro pe masa lui Ioan Niculae, dar patronul Astrei a refuzat oferta. Acum, Legia vrea să introducă în ofertă şi o clauză conform căreia Astra primeşte 150.000 de euro pentru 15 goluri marcate într-un sezon în Polonia, în speranţa că aşa îl va convinge pe cel mai bogat patron din fotbalul românesc.
 
În clasamentul golgheterilor din Casa Liga 1, Denis Alibec conduce topul, la egalitate cu Gabi Iancu, de la Viitorul, cu câte 14 goluri. Cei doi sunt urmaţi de Florinel Coman şi Alex Cicâldău, ambii cu câte 12 reuşite.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele