Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO EXCLUSIV ǀ Mesajul emoţionat al lui Cristian Dulca, omul care a învins cancerul de două ori: ”Nu mi-e greu să vorbesc!”

Fotbal Internațional Publicat pe 16 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20606766/1/ptyznizoyxnoptawmthjzdu3ote4zda5oti1m2qxodcxngfhyzdkzjli-thumb.jpg

Cristian Dulca, unul dintre cei mai buni fundaşi ai României spre finalul anilor 90, a strâns multe victorii în cariera sa de fotbalist, însă niciuna mai importantă decât cea în faţa unei boli incurabile: cancerul.

Dulca a rememorat, la Look Sport+, cum a reuşit să supravieţuiască de două ori în faţa necruţătoarei boli pentru a le oferi încredere oamenilor care se confruntă cu momentele dificile prin care a trecut şi el.

”În 2007 când am plecat cu nea’ Vio (n.r.- Viorel Hizo) la Vaslui, eram secundul lui, eu şi cu Zotincă, şi în 2008 a fost prima perioadă de când m-am îmbolnăvit. Nu a fost un cancer aşa greu la testicul. Rememorând perioada, m-am speriat foarte tare atunci, dar a trecut repede. A fost un şoc, dar am trecut peste prima parte. A doua parte a fost mai grea.

Cumva în 2011 boala a recidivat. Atunci a fost boala mai gravă. Am avut o tumoare de aortă. A necesitat lungi şedinţe de citostatice, a fost mai greu. Nu mi-e greu să vorbesc de acea perioadă. Pentru mine şi pentru alţii este un exemplu să vorbesc şi să dau încredere multor oameni care suferă de cancer că pot trece peste acest moment.”, a povestit Cristian Dulca în exclusivitate pentru Look Sport+, în cadrul unui interviu acordat în emisiunea ”Meciul Vieţii”.

Şase selecţii pentru echipa naţională a strâns Cristian Dulca, toate între 1997 şi 1998. Un titlu de campion şi o Cupă a României cu Rapid Bucureşti are în palmares Dulca, care a mai jucat de-a lungul carierei sale pentru CFR Cluj, Gloria Bistriţa, Pohang Steelers (Coreea de Sud), Ceahlăul Piatra Neamţ, Gaz Metan Mediaş. Universitatea Cluj şi Budapest Honvéd.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri