Ultima oră
Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre” Mihai Stoica a remarcat un jucător de la CFR Cluj! ”Stă bine de tot la cifre”
Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene" Ionel Ganea a reacţionat după declaraţiile lui Gigi Becali! "Când încasezi 0-10 în cupele europene"
Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025 Record de cereri de înscriere pentru maratonul de la Londra 2025
Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită Kasatkina spune că "a primit garanţii" privind siguranţa sportivelor gay în Arabia Saudită
"Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV "Asta ne mai lipseşte". Un finanţator din Superligă a dezvăluit de ce nu l-a felicitat pe Gigi Becali | VIDEO EXCLUSIV
Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV Adrian Mutu, atac subtil la adresa conducerii CFR-ului! "Eu am fost acolo" | VIDEO EXCLUSIV

VIDEO EXCLUSIV | Vă mai amintiţi de Stefan Nikolic? Muntenegreanul e golgheter în Liga 3 şi a dezvăluit ce amendă record a primit din cauza unei beţii. ”Sunt mult mai schimbat”

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21376773/2/nik.jpg

Stefan Nikolic (33 de ani) a revenit în fotbalul românesc şi e golgheter în Liga 3, la SCM Zalău, formaţie cu ambiţii mari.

Atacantul din Muntenegru se declară dezamăgit de calitatea fotbalului nostru, mai ales că formaţia din Sălaj a trecut de Poli Iaşi în play-off-ul Cupei României.

Nikolic a dezvăluit că a primit o amendă astronomică pe vremea când juca la FCSB. Imaginile cu el într-o stare nu tocmai bună au devenit virale pe internet la acea vreme,

”Nivelul e scăzut un pic. Am jucat şi am bătut pe Poli Iaşi, iar cu Universitatea Craiova am dominat a doua repriză. Simt că nu e ce trebuie şi ce a fost.

(n.r.disputa cu Ajax din Europa League, pe când juca la FCSB) Să întorci rezultatul cu Ajax a fost ceva de senzaţie. Am stat în club, am sărbătorit, parcă am bătut pe Copenhaga. Prea multă băutură şi s-a întâmplat....

Când m-am trezit aveam vreo 200 de apeluri ratate şi peste 500 de mesaje. O zi am stat şi nu am ieşit din casă, m-am simţit chiar foarte prost. Am primit o amendă foarte mare: 120.000 de euro! Sunt mult mai schimbat”
, a fost confesiunea fotbalistului din Muntenegru, pentru Prima Sport.

  • 13 goluri şi 13 pase de gol a reuşit Stefan Nikolic în 74 de meciuri oficiale pentru FCSB, cu care a câştigat de două ori Liga 1 (sezoanele 2012-2013 şi 2013-2014) şi o singură dată Supercupa României (2013-2014).
  • Atacantul muntenegrean în vârstă de 33 de ani a bifat o selecţie pentru reprezentativa ţării sale.

Sepsi Sfântu Gheorghe şi Politehnica Timişoara sunt celelalte echipe din fotbalul românesc pentru care a jucat Stefan Nikolic.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri