Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

VIDEO EXCLUSIV ǀ Viorel Moldovan îl trezeşte la realitate pe Octavian Popescu: ”O atitudine zeflemistă, normal că nu îl convoacă!”

România U21 Publicat de Emanoil Ursache pe 3 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21303517/3/screenshot-284.png

Viorel Moldovan l-a criticat pe Octavian Popescu pentru atitudinea pe care a avut-o cu privire la neconvocarea sa la echipa naţională U21 a României.

Chiar dacă este de părere că ”Tavi” este un jucător talentat, analistul televiziunii Prima Sport i-a dat dreptate selecţionerului ”tricolorilor mici”, Daniel Pancu.

Greşeala făcută de Octavian Popescu

Fostul mare atacant al naţionalei României i-a transmis ”perlei” celor de la FCSB că trebuie să aibă o atitudine prin care să arate că îşi doreşte să progreseze şi să muncească mai mult, mai ales în sala de forţă.

”Sunt momente când trebuie să îi întinzi o mână unui jucător talentat, dacă vezi că îşi doreşte. Am constatat în declaraţiile lui o atitudine zeflemistă, ceea ce nu e normal. Trebuie să ai abilitatea să te eschivezi, să nu răspunzi aşa pe nas. Aşa mi s-a părut. El trebuie să demonstreze, să joace. 

El, până la acest meci, nu a demonstrat. Forma lui nu l-a recomandat. Ei au impresia că totul li se cuvine, că e suficient să faci un meci bun. Nici nu au demonstrat mare lucru aceşti tineri. Nu se gestionează în aşa fel încât să schimbe atitudinea asta. 

Putea să spună: «O să dorm în sala de forţă, o să rup sala, să pun masă musculară, să devin mai puternic, să nu mă dea adversarul la o parte». El se duce în vacanţă acum. Bine, e copil, dar la unii copii vezi atitudinea asta înţepată. 

Normal că nu îl convoacă la echipa naţională, dacă tu te comporţi aşa. Că are ceva cu el? Păi, ce să aibă, poate atitudinea lui îl deranjează”, a declarat Viorel Moldovan, la emisiunea ”Fotbal Show”.

Octavian Popescu, în conflict cu Daniel Pancu

La finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova (3-0), Octavian Popescu l-a acuzat pe Daniel Pancu, selecţionerul României U21, că are o problemă personală cu el, din moment ce nu l-a convocat pentru meciul cu Albania U21, debutul ”tricolorilor mici” din preliminariile EURO 2025.

"Am dat două pase decisive, sunt fericit că mi-am ajutat echipa. E bine că am reuşit să câştigăm şi că nu am primit gol. Am dat două pase de gol, dar nu am făcut un joc bun.

Dacă asta a fost alegerea domnului Pancu, nu am ce face. Ştiu că are ceva cu mine de mai demult. Nu contează. Nu ştiu cu ce i-am greşit lui. Chiar mă aşteptam să fiu convocat.

Se poate orice. Când am văzut lotul am fost puţin şocat. O să demonstrez pe teren că meritam să fiu convocat. M-a deranjat! Mi-am spus că trebuie să-i demonstrez că meritam şi eu să fiu acolo.

Astăzi am arătat că suntem o echipă, că nu trage fiecare pentru el. Trebuie să alergăm mai mult, să jucăm pentru suporteri. Stadionul este foarte frumos, ne merge bine. Sperăm să jucăm mai bine. Acum merg în vacanţă, ce să fac?", a ”tunat” Octavian Popescu.

  • Două goluri şi două pase de gol a reuşit Octavian Popescu (20 de ani) în 9 meciuri din Superligă şi preliminariile Conference League din acest sezon pentru FCSB.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele