Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO | FC Voluntari, victorie la scor cu Poli Iaşi! Adi Popa a înscris un gol superb! Cinci eşecuri la rând pentru ieşeni

Superliga Publicat pe 7 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19575653/11/voluntari-iasi-2.jpg

FC Voluntari a câştigat meciul de pe teren propriu cu Poli Iaşi, scor 4-0, în etapa a 10-a din Liga 1. Este al patrulea eşec consecutiv pentru echipa antrenată de către Daniel Pancu.


Echipele:

FC Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Achim, Armas, Al. Vlad – Ricardinho (Borţoneanu 69'), De Lucas, I. Gheorghe – M.Lopes (Jefte 61'), Ad. Popa, Grădinaru

Poli Iaşi: Bosz – Onea, Frăsinescu, Bexevanos, Buşu – Passaglia, Saizu (De Iriondo 2') (Chacana 46'), Breeveld – Platini, Zajmovic (Mensah 57'), Vanzo


Min. 90: S-a încheiat meciul! FC Voluntari - Poli Iaşi 4-0.

Min. 58: GOL pentru FC Voluntari! 4-0! A înscris Adi Popa. Esti prima reuşită la Voluntari pentru fostul mijlocaş de la FCSB.

Min. 52: GOL pentru FC Voluntari! 3-0! A înscris Achim, cu o lovitură de cap, în urma unui corner.

Min. 45: S-a încheiat prima repriză! 2-0 pentru gazde!

Min. 34: GOL pentru FC Voluntari! 2-0! A înscris Marcelo Lopes.

Min. 32: Ocazie pentru FC Voluntari! Ion Gheorghe a şutat din afara careului, iar mingea a trecut puţin pe lângă poartă.

Min. 30: Poli Iaşi a cerut penalty, după un contact în careu între Armaş şi Platini.

Min. 28: Ocazie pentru FC Voluntari! 

Min. 5: GOL pentru FC Voluntari! 1-0! A înscris Cosmin Achim, după centrarea lui Grădinaru. Reuşita trebuia anulată, întrucât Achim era în ofsaid în momentul centrării.


FC Voluntari şi Poli Iaşi se întâlnesc în etapa cu numărul 10 din Casa Liga 1. Partida este programată sâmbătă, de la 14:30 şi poate fi urmărită pe Look Sport. Ambele echipe trec printr-o perioadă slabă, având cel puţin trei eşecuri la rând.

În această situaţie se regăseşte FC Voluntari, dar problemele la Poli Iaşi sunt şi mai mari. În ultimele patru etape are eşecuri pe linie. Mai mult, moldovenii trec şi printr-un moment psihologic dificil.

Poli Iaşi a pierdut meciul cu Viitorul la ”masa verde” 

Partida dintre Poli Iaşi şi Viitorul a primit verdictul în urma judecării, după ce s-a întreupt în a doua repriză, din pricina faptului că nocturna a picat. Astfel, chiar dacă moldovenii conduceau cu 2-1 în momentul întreruperii, au fost sancţionaţi cu 3-0 la ”masa verde”.

Comisia de Disciplină a FRF a mai decis: CSM Poli Iaşi vs. FC Viitorul Constanţa – incidente (nefuncţionarea instalaţiei de nocturnă) – În baza art. 83.5 din RD, coroborat cu art. 16.10 din ROAF, cu aplicarea art. 34 din RD, se sancţionează clubul CSM Poli Iaşi cu forfeit (3-0) în favoarea echipei FC Viitorul Constanţa”, precizează FRF.

În meciurile din sezonul trecut, a fost egalitate perfectă. FC Voluntari a câştigat un meci, Poli Iaşi un meci, iar două confruntări s-au terminat la egalitate.

Echipele probabile:

FC Voluntari: Rîmniceanu – Costin, Achim, Armaş, Kocic – Bortoneanu, Pablo, Gheorghe – Mailat, Jefte, Popa

Poli Iaşi: Bosz – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Busu – Talmaciu, Breeveld, Passaglia – Platini, Zajmovic, Calcan

Foto - Sport Pictures 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele