Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale
 Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei” Jucătorul Rapidului care ar face faţă fără problemă la granzii fotbalului: „Joacă la jumătate dintre echipele valoroase ale Europei”

VIDEO | FENERBAHCE CÂŞTIGĂ DERBY-UL CU BEŞIKTAŞ ŞI SE APROPIE DE LIDER

Noutăți Publicat pe 22 dec 2019
mail-share icon Email

Fenerbahce a câştigat ultimul mare derby al anului în Turcia, 3-1 cu Beşiktaş, într-un meci din etapa a 16-a din Super Lig. În direct pe Look Sport 3, gazdele au spart gheaţa în minutul 23, când Kruse a transformat un penalty, iar după mai puţin de 10 minute, Tufan ducea scorul la 2-0. Reuşita semnată de canadianul Atiba Hutchinson, în prelungirile primei reprize, a readus-o pe Beşiktaş în joc.

Totuşi, oaspeţii nu au reuşit să mai puncteze măcar o dată în repriza secundă, pentru a obţine cel puţin un punct. A făcut-o în schimb Fener, în minutul 58, când kosovarul Vedat Muriqi a închis tabela şi a confiinţit victoria echipei sale, 3-1.

După acest succes, Fenerbahce face 28 de puncte şi urcă pe 3, depăşind-o tocmai pe rivala Beşiktaş, care cade pe 4, cu 27 de puncte. Lider în Super Lig rămâne Sivasspor, care are 34 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele