Ultima oră
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

VIDEO | Florin Tănase, un mare iubitor de animale. "E bine să ai un câine în casă". Cum s-a relaxat căpitanul FCSB-ului

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 17 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20557101/3/tanase.png

Între două antrenamente, jucătorii de la FCSB s-au relaxat în compania câinilor. Nu vorbim despre eternii rivali ai ”roş-albaştrilor”, ci despre patrupedele care nu au adăpost.

Florin Tănase, căpitanul celor de la FCSB a dezvăluit că este un mare iubitor al acestor animale. ”Este foarte bine să ai un câine în casă, mai uiţi de probleme, te mai joci cu el”, a spus acesta.

Tănase a ratat un transfer în această iarnă şi a vorbit despre situaţia sa. ”Sunt aici, sunt fericit. Nu s-a întâmplat acum, trebuie să mă concentrez pe ce am de făcut şi să ajut cât mai mult clubul”, a conchis el.

Dată ca sigură, plecarea lui Tănase la Al Nasr a intrat în impas din cauza schimbărilor manageriale pregătite la echipa din Golf, iar MM Stoica e sigur că vârful de atac va rămâne la FCSB şi în partea a doua a sezonului:
 
"Tase nu pleacă! E al nostru. Are un salariu de 30.000 de euro aici. Cum să fie oferte de nerefuzat?! Te-ai duce de la 30.000 de aici pe 40.000 în altă ţară cu soţia care urmează să nască aici? Nu a fost nicio ofertă până acum! Punct. Contractul lui e în vigoare!", a declarat managerul general al roş-albaştrilor, pentru Telekom Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele