Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

VIDEO | Înfrângerea României U21 l-a marcat pe Mutu. Reacţia selecţionerului spune totul despre starea sa de spirit

România U21 Publicat pe 9 oct 2020
mail-share icon Email

 

Adrian Mutu a fost extrem de supărat pentru eşecul naţionalei de tineret cu Ucraina, scor 0-1. Selecţionerul a venit la interviurile de la finalul partidei dezamăgit şi resemnat, fiind conştient de faptul că primul loc în Grupa 8, din campania de calificare la EURO, e aproape pierdut.

”Sunt dezamăgit, aveam şanse şi cu un egal să ne calificăm mai repede la turneul final. Şi aşa rămânem în cărţi. Mai avem un meci cu Malta care probabil nu mai contează, în sensul că punctele de pe locul doi cu ultima clasată nu se pun şi va fi totul care pe care la meciul România - Danemarca.

A fost un meci intens, un meci bun, de ambele părţi. Şi noi şi ei am jucat un fotbal bun, agresiv, am luptat pentru fiecare minge. Băieţii au jucat foarte bine, am mizat pe contraatac, suntem o echipă de contraatac. Am avut ocazii, cum au avut şi ei, dar până la urmă cred că rezultatul corect era egal", a declarat selecţionerul la finalul meciului. 

România U21 a cedat în Ucraina cu 0-1 şi a rămas pe locul 2 în Grupa 8, cu 16 puncte. Mai sunt două meciuri până la finalul campaniei, dar diferenţa faţă de primul loc, Danemarca U21, e de 6 puncte. Norcicii au câştigat cu 3-1 în Malta.

Naţionala lui Adrian Mutu se poate califica la turneul final şi de pe locul 2. Primele cele mai bune 5 echipe care finalizează campania de calificare pe locul secund, din 9 grupe, merg la EURO.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

România U21

Ultimele articole Toate articolele