Ultima oră
Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte” Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte”
Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan
Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi” Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi”
”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys ”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys
”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat ”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat
EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor

VIDEO | Mourinho i-a urcat pe jucătorii lui Tottenham pe stadion înaintea meciului cu FC Botoşani

Premier League Publicat pe 8 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/19474775/2/mourinho.jpg

Croitoru va avea o misiune complicată cu Mourinho. The Special One a demonstrat că nu se teme de nimic. Împreună cu vedetele sale s-a urcat pe vârful arenei de 1 miliard de lire a lui Tottenham.

Starurile lui Tottenham şi-au salutat suporterii de pe cel mai înalt punct al stadionului. Chiar dacă afară era înorat, londonezii s-au simţit nemaipomenit la înălţime. Aceeaşi senzaţie vor să o simtă şi în Europa League. Cum duelul cu Plodviv e doar o formalitate, cea mai aşteptată confruntare e pe terenul Botoşaniului, din turul trei.

Croitoru va trebuie să fie foarte creativ ca să-l sperie pe Murinio. Vedetele lui Spurs şi-au schimbat garderoba pentru excursia din Moldova.

Eu cred că avem şi noi o şansă aici. Nu suntem bătuţi, deloc. O să fie o bucurie enormă să văd acest meci. Sper să găsim toate condiţiile impuse de UEFA, să respectăm condiţiile UEFA, ca să putem juca la Botoşani”, a spus Valeriu Iftime.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele