Ultima oră
Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat Veste proastă venită de la Rangers! Ianis Hagi s-a accidentat
Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!” Patriche a ieşit la atac după înfrângerea cu FC Argeş şi penalty-ul uşor acordat: „Nişte plângăcioşi!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost sau n-a fost acordat corect penalty-ul din FC Argeş - Dinamo? Argumentele specialiştilor Look Sport
Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0” Andrei Prepeliţă a luat cele trei puncte cu Dinamo, dar este nemulţumit: „Mi-ar fi plăcut să facem 3-0”
Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!” Flavius Stoican, mulţumit de elevii săi după duelul cu FC Argeş: „O să fie şi mai bine, am jucători cu suflet!”
VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan VIDEO | Stoican debutează cu înfrângere la Dinamo! „Câinii” au jucat bine, dar FC Argeş s-a impus şi cu ajutorul „centralului” Bârsan

VIDEO | Noul transfer al Rapidului are ambiţii mari. ”Mi-am dorit să vin şi în vară”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20552170/1/onear.jpg

Rapid a anunţat, marţi seară, primul transfer al iernii: Răzvan Onea (23 de ani) a semnat pe doi ani şi jumătate. Fundaşul dreapta vine din Liga 2, de la Poli Iaşi, şi a fost adus pentru a-i crea concurenţă lui Claudiu Belu-Iordache, titularul incontestabil al flancului drept al defensivei giuleştene în prima parte a campionatului.

Născut la Paris, Onea a impresionat sezonul trecut în Casa Liga 1, arătând un apetit ofensiv ieşit din comun, iar evoluţiile bune îl făceau pe Daniel Pancu, antrenorul ieşenilor la acea vreme, să-l recomande pentru naţionala de tineret. După o jumătate de sezon în Liga 2, giuleştenii au acceptat să plătească 100.000 de euro şi să-şi asigure serviciile unui fundaş de viitor.

”Părinţii mei au mers la muncă acolo. Eu stau la ţară, majoritatea oamenilor sunt plecaţi în afară. S-a întâmplat să mă nasc acolo, dar nu am stat mult timp. La 9 luni, ne-am întors pentru că fratele meu era acasă şi ne-am întors cu toţii. Din ce îmi spun părinţii mei, eram cu mingea la picior de mic copil.

Toată perioada junioratului am fost extremă dreapta sau stânga. Când am făcut pasul la Liga 2, la Afumaţi, antrenorul m-a pus fundaş dreapta şi de atunci joc pe acest post.

(n.r. despre perioada în care a început interesul celor de la Rapid pentru el) Mi-am dorit să vin şi în vară, au fost discuţii, dar cei de la Iaşi nu s-au înţeles cu conducerea Rapidului. Probabil nu s-au înţeles la bani, dar mă bucur că s-a realizat. Acum două zile eram cu părinţii acasă, pregătit să plec la Iaşi, iar astăzi sunt aici şi mă simt foarte bine în tricoul vişiniu”,
pentru canalul de Youtube al giuleştenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele