Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO | "Nu a fost uşor". Discursul lui Teja după ce a trimis Dinamo într-o situaţie grea

Superliga Publicat pe 28 iun 2020
mail-share icon Email
Tehnicianul echipei FC Voluntari, Mihai Teja, a declarat duminică, la Digi Sport, după meciul cu Dinamo, scor 1-0, că nu a fost o confruntare uşoară şi îşi felicită jucătorii, el precizând că aceştia “au caracter”.
 
“Sunt bucuros pentru cele trei puncte, îi felicit pe băieţi. Am spus tot timpul că formează un grup bun. Suntem bucuroşi pentru puncte, mai urcăm un pic în clasament şi rămânem cu picioarele pe pământ. Am spus tot timpul că Dinamo nu este o echipă uşor de abordat. N-a fost uşor. Am jucat la temperatura aceasta ridicată şi a fost destul de greu. Nu am nicio  baghetă magică. Munca... băieţii au caracter... Sper să o ţinem tot aşa şi să fim modeşti. Măţan sper să fie bine, e un jucător important pentru noi. A fost o intrare foarte agresivă din partea lui Filip, nu înţeleg de ce. L-a lovit şi aproape că nu mai putea să respire”, a spus Teja.

 
Formaţia Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii I.
 
Golul a fost marcat de Ion Gheorghe, în minutul 76.
 
În minutul 49, de la Dinamo a fost eliminat Filip, după ce a primit al doilea cartonaş galben.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele