Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO | Octavian Popescu îşi merită porecla de ”perlă”. Gol de generic înscris în poarta campioanei României

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 23 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20568358/1/popescu.jpg

FCSB a reuşit să deschidă scorul pe Arena Naţionala în derby-ul cu CFR Cluj, campioana en-titre. Octavian Popescu a reuşit o adevărată bijuterie, care l-a lăsat fără replică pe tânărul portar Otto Hindrich.

În minutul 25, puştiul FCSB-ului a primit mingea în flancul stâng, nu stă mult pe gânduri, şutează spre poartă şi marchează unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria recentă a fotbalului românesc!

Patronul are un plan cu el!

Gigi Becali nu se grăbeşte să-l vândă pe Octavian Popescu (19 ani), jucător în cazul căruia vrea să aplice o tactică uşor diferită, aceea de a-l aştepta să crească până la o vârstă mai înaintată, aproape de potenţialul maxim, pentru a obţine o sumă mai mare de bani de pe urma transferului său.

La 19 ani, Tavi Popescu e fotbalistul în care latifundiarul din Pipera îşi pune cele mai mari speranţe, fiind cotat, deja, la 1.9 milioane de euro. Deşi mijlocaşul ofensiv adus de la Universitatea Craiova a atras interesul celor de la Slavia Praga, planul lui Becali este să-l mai vadă cel puţin trei sezoane în tricoul celor de la FCSB, pentru ca mai apoi să decidă care este suma de transfer pentru care se va despărţi de el:
 
"Când îi dau eu drumul la un jucător, ştiu de ce îi dau drumul. Mai mult nu vorbesc. Când îl vând eu pe un jucător pe o sumă, ştiu de ce l-am vândut. Eu ştiu cel mai bine cât valorează el. Când a plecat el pe o sumă, atunci să ştii că aia e. De exemplu Tavi Popescu nu pleacă deocamdată până nu îi fac evaluarea. Eu îi fac evaluarea în 3-4 ani şi apoi iau o hotărâre cu el", a declarat Becali, duminică, pentru AS.ro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele