VIDEO | PAYET ȘI RADONJIC, DECISIVI PENTRU MARSEILLE ÎN DERBY-UL CU SAINT-ETIENNE - LOOKSPORT
Skip to content
Ligue 1 Noutăți Video

VIDEO | PAYET ȘI RADONJIC, DECISIVI PENTRU MARSEILLE ÎN DERBY-UL CU SAINT-ETIENNE

Olympique de Marseille s-a impus în deplasare, 2-0 cu rivala Saint-Etienne, într-un derby de tradiție al fotbalului francez. În direct pe Look Plus, oaspeții au lovit rapid, încă din minutul 7, când Payet l-a învins pe Ruffer, după o acțiune personală de toată frumusețea, finalizată cu un șut dintr-un unghi imposibil.

La 0-1, „verzii” au încercat să pună presiune pe adversari, însă cei care au marcat au fost tot fotbaliștii echipei pregătite de André Villas-Boas. Sanson l-a văzut foarte bine liber pe Radonjic, iar sârbul a pătruns și a șutat fără speranțe pentru portarul gazdelor, când mai erau 5 minute de joc.

Până la final nu s-a mai petrecut nimic, așa că Marsilia a câștigat cele 3 puncte și a adunat în total 46 de puncte, ceea ce o plasează pe poziția secundă în Ligue 1. De cealaltă parte, Saint-Etienne suferă serios în acest sezon și se află într-o situație de neinvidiat. Echipa pregătită de Claude Puel este abia pe locul 15 și are 28 de puncte, mult prea puțin față de pretențiile suporterilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Intră să vezi ce meciuri sunt pentru tine