Ultima oră
Dinamo - Astra, vineri, de la ora 21.00, în direct pe Look Sport. Cine şi pe cine (în)Groapă în Ştefan cel Mare? Oaspeţii, decimaţi de coronavirus Dinamo - Astra, vineri, de la ora 21.00, în direct pe Look Sport. Cine şi pe cine (în)Groapă în Ştefan cel Mare? Oaspeţii, decimaţi de coronavirus
VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari se joacă, vineri, de la 18:00. Spectacolul din Casa Liga 1 se vede pe Look Sport VIDEO | FC Argeş - FC Voluntari se joacă, vineri, de la 18:00. Spectacolul din Casa Liga 1 se vede pe Look Sport
Astra, decimată de COVID-19! 12 noi cazuri înaintea meciului cu Dinamo. Mara: "Nu putem juca. Închidem clubul!". Partida echipei a doua, reprogramată de FRF! Astra, decimată de COVID-19! 12 noi cazuri înaintea meciului cu Dinamo. Mara: "Nu putem juca. Închidem clubul!". Partida echipei a doua, reprogramată de FRF!
Încă o opţiune pentru Koeman. Umtiti a revenit la antrenamente după patru luni de pauză Încă o opţiune pentru Koeman. Umtiti a revenit la antrenamente după patru luni de pauză
Focar de COVID-19 şi la CSM Reşiţa. Meciul cu Chiajna, anulat! Focar de COVID-19 şi la CSM Reşiţa. Meciul cu Chiajna, anulat!
Gheorghe Mustaţă, ferm în faţa lui Gigi Becali: ”Dacă ieşim să vorbim aşa pe la TV, doar de dragul de a vorbi, nu facem nimic!” Gheorghe Mustaţă, ferm în faţa lui Gigi Becali: ”Dacă ieşim să vorbim aşa pe la TV, doar de dragul de a vorbi, nu facem nimic!”

VIDEO | Pe urmele lui Messi şi Ronaldo. Darius şi Raul Nistor, gemenii de la U Cluj-Luceafărul de trei ori campioni naţionali: "Avem o conexiune specială". Reportaj Look Sport

Video Publicat pe 3 sep 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19470078/3/gg.jpg


Raul şi Darius Nistor au 15 ani, joacă fotbal de la 4 ani, au participat la multe turnee, dar apogeul carierei a fost Campionatul Mondial de Juniori din SUA.
 
Ambii joacă la U Cluj - Luceafărul şi au adunat, deja, trei titluri de campioni naţionali: "A fost cea mai frumoasă experienţă, am fost căpitanul echipei", spune Raul despre competiţia în care a purtat banderola de căpitan al României la New York.
 
"De mic am ţinut cu Barcelona. La Messi îmi place faptul că ştie cu mingea, are tot timpul mingea la picior, marchează", spune Raul despre Messi, idolul său, în timp ce conexiunea specială a gemenilor se vede şi pe teren, chiar dacă Darius ţine cu Real Madrid: "Era meci Barcelona - Real Madrid, ne strângeam în cameră şi ne certam care marcheză primii", spune Raul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele