Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

VIDEO | Poli Iaşi - Viitorul 0-3 la masa verde! Scene incredibile: nocturna se stinge din nou când gazdele marchează pentru 2-1 şi arbitrul fluieră finalul meciului!

Superliga Publicat pe 1 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19571623/8/awa.jpg

Meciul Poli Iaşi - Viitorul, din etapa a noua din Casa Liga 1 2020/2021, s-a încheiat 0-3 la masa verde, după ce nocturna a cedat în minutul 54, la scorul de 1-1, fix în momentul în care Onea îl învingea pe Cojocaru şi puncta pentru 2-1.

 
Început cu o întârziere de 50 de minute, tot din cauza problemelor cu nocturna, meciul a fost echilibrat atât cât s-a jucat, iar Dobrosavlevici a deschis scorul în miutul 20, pentru ca Zajmovic să egaleze în minutul 51. Ameninţaţi cu pierderea meciului la masa verde dacă nocturna cedează din nou, ieşenii nu au scăpat de inevitabil în minutul 54, când Onea a şutat, dar stâlpii s-au stins exact în momentul în care mingea trecea pe lângă portarul Valentin Cojocaru.
 
Imediat, arbitrul Horia Mladinovici a fluierat finalul meciului, decizie care a dus la un conflict fizic între fotbaliştii celor două echipe.
 
După acest rezultat, Viitorul ajunge la 14 puncte, la egalitate cu Academica Clinceni pe locul al şaselea, iar Poli Iaşi rămâne pe 12, cu nouă puncte.

Poli Iaşi - Viitorul 1-1 (Zajmovic 52  / Dobrosavlevici 20), pe Look Sport. Echipele de start:

  • Poli Iaşi: Bosz - Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu - Talmaciu, Breeveld, Passaglia - Platini, Zajmovic, Calcan
  • Viitorul: Cojocaru - Dussaut, Dobrosavlevici, Ghiţă, De Nooijer - Fernadnez, Gaztanaga, Casap, Măţan - Luckassen, Ely Fernandes

Minutul 54: POLI IAŞI - VIITORUL SE TERMINĂ 0-3 LA MASA VERDE! Arbitrul Mladinovici fluieră finalul meciului, pentru că nocturna s-a stins din nou!


Minutul 54: GOL POLI IAŞI! Momente incredibile în Copou: Onea îl învinge pe Cojocaru cu un şut la colţul lung, apoi nocturna s-a stins, iar cele două echipe s-au încăierat!


Minutul 52: GOL POLI IAŞI! Un moment fix îi permite lui Passaglia să paseze la Zajmovic, iar vârful marchează cu un şut bine plasat, la colţul lung.


Minutul 20: GOL VIITORUL! Dussaut centrează excelent din flancul drept, iar Dobrosavlevici reia cu capul şi marchează la chiar primul său meci pentru Viitorul.


18:53: Start joc în Copou!


18:45: Veşti bune: al treilea stâlpt s-a aprins, iar jucătorii au revenit pe teren pentru încălzire.


18:30: Gazdele mai au la dispoziţie 30 de minute! Doi dintre cei patru stâlpi funcţionează, dar arbitrul Horia Mladinovici nu va da startul meciului decât în momentul în care se va aprinde şi un al treilea stâlp din instalaţia de nocturnă. De altfel, chiar dacă meciul va începe, ieşenii pot pierde cu 3-0 dacă unul dintre stâlpi se stinge din nou în timpul meciului. 


18:10: Daniel Pancu a oferit imaginea serii atunci când s-a rugat la nocturnă să se aprindă! Dacă problemele nu se rezolvă până la ora 19:00, gazdele vor pierde meciul la masa verde. Acum, nocturna e aprinsă, dar nu funcţionează la capacitate maximă şi nu poate asigura condiţiile optime pentru desfăşurarea meciuui. Decizia va fi luată de Vasile Bratu, observatorul partidei.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19571623/4/dp.jpg


18:00: Probleme cu nocturna la Iaşi! Instalaţia nu funcţionează, aşa că startul partidei cu Viitorul e amânat. Sperăm că nu pentru mult timp! Pentru moment, jucătorii au fost trimişi la vestiare, în aşteptarea remedierii problemei.


În clasament, Viitorul are un punct avans faţă de Poli Iaşi, care are cea mai slabă apărare din campionat, cu 21 de goluri primite în opt meciuri.

Momente dificile la Iaşi, iar antrenorul Daniel Pancu a apelat la un preot pentru a binecuvânta echipa. Părintele Dumitru Carp a venit la baza de antrenament a echipei din Copou.

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19571623/2/preot-poli-iasi.jpg

Poli Iaşi este fără victorie pe teren propriu în faţa constănţenilor, palmaresul disputelor cuprinzând patru remize şi cinci succese pentru Viitorul.

Poli Iaşi vine după 0-4 cu Astra Giurgiu, în timp ce Viitorul a remizat pe teren propriu cu FC Argeş, scor 2-2.

În cazul în care va fi utilizat, Andrei Cristea va bifa meciul cu numărul 400 în Liga 1. O cifră impresionantă, atinsă de-a lungul timpului doar de alţi 23 de jucători.

Viitorul are probleme mari de lot înaintea meciului de la Iaşi, mai mulţi jucători fiind infectaţi cu noul coronavirus, iar alţii sunt accidentaţi.

Echipele probabile

Poli Iaşi: Brânză - Cabral, Acka, Baxevanos, Buşu - Onea, Passaglia, De Iriondo - Platini, A. Cristea, Calcan

Viitorul: Cojocaru - Benzar, Mladen, Martinez, De Nooijer - A. Ciobanu, Gaztanaga, C. Matei - Măţan, Luckassen, Iancu

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele