Ultima oră
Neubert a făcut marele anunţ. Vine la FCSB? Neubert a făcut marele anunţ. Vine la FCSB?
Petrescu, noi ”săgeţi” către rivali! ”Haţegan arbitrează CFR-ul azi şi Bîrsan la Craiova cu FCSB? L-am avut de două ori pe Chivulete, ne-a distrus” Petrescu, noi ”săgeţi” către rivali! ”Haţegan arbitrează CFR-ul azi şi Bîrsan la Craiova cu FCSB? L-am avut de două ori pe Chivulete, ne-a distrus”
Dusan Uhrin, după meciul 100 în Casa Liga 1. "Pentru mine a fost important să-i văd pe unii jucători care nu au evoluat aşa mult” Dusan Uhrin, după meciul 100 în Casa Liga 1. "Pentru mine a fost important să-i văd pe unii jucători care nu au evoluat aşa mult”
Păun a dezvăluit detalii din vestiarul lui CFR. ”Am căzut psihic, apoi a venit meciul de la Giurgiu şi am fost egalaţi pe final” Păun a dezvăluit detalii din vestiarul lui CFR. ”Am căzut psihic, apoi a venit meciul de la Giurgiu şi am fost egalaţi pe final”
Larie a vorbit despre transferul lui Marius Constantin la Craiova. ”E altceva, este un club foarte important în România” Larie a vorbit despre transferul lui Marius Constantin la Craiova. ”E altceva, este un club foarte important în România”
Deac, din nou decisiv. ”Se vede o viteză în minus, pentru că nu e uşor să stai două luni acasă” Deac, din nou decisiv. ”Se vede o viteză în minus, pentru că nu e uşor să stai două luni acasă”

VIDEO | PREMIERĂ ÎN ISTORIA FINALELOR EUROPA LEAGUE ŞI CHAMPIONS LEAGUE + RECORDUL EGALAT DIN 2013

Video Publicat pe 10 mai 2019
mail-share icon Email

Premieră istorică în competiţiile intercluburi de pe Bătrânul Continent. Finalistele Europa League şi Champions League sunt din aceeaşi ţară. Dintre cele patru formaţii engleze, trei sunt din Londra: Arsenal, Chelsea şi Tottenham. Primele două se vor duela pe 29 mai, la Baku, pentru trofeul Europa League. Tottenham, în schimb, o va înfrunta pe FC Liverpool în finala Ligii Campionilor. Meciul este pe 1 iunie, pe stadionul lui Atletico Madrid. Ambele finale vor fi transmise în direct pe LOOK PLUS.

Pentru prima dată din 2013, finalele europene nu vor avea nicio echipă din Spania. Dintre cele patru cluburi, Liverpool are cele mai multe trofee europene. Cormoranii au cucerit de cinci ori Uefa Champions League, ultima dată în 2005. Formaţia de pe Anfield mai are trei Cupe Uefa şi trei Supercupe ale Europei.

Tottenham are două Cupe Uefa şi o Cupă a Cupelor în palmares. Chelsea are un trofeu Champions League, o ediţie de Europa League şi două Cupe a Cupelor. Londonezii au mai câştigat, de asemenea, şi o Supercupă a Europei. La rândul ei, Arsenal are în vitrină o Cupă a Cupelor şi o Cupă a Oraşelor şi Târgurilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele