Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

VIDEO | Rapid a încheiat anul cu o victorie! Nicolae Grigore: "Am încredere în aceşti jucători, au calitate, caracter"

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 6 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19641263/2/spo-fotbal-poli-rapid1dx31900.jpg

Nicolae Grigore a debutat cu o victorie la Rapid, 2-0 în deplasare cu ASU Poli Timişoara, în etapa a 15-a din Liga a 2-a. Antrenorul giuleştenilor a declarat că are încredere în jucătorii săi şi va pregăti în această iarnă strategia pentru promovare.

La Timişoara, Dandea (6') şi Crişan (39') au înscris pentru Rapid.

'Alb-vişiniii' au cinci meciuri la rând fără înfrângere şi pot să încheie anul pe locul 3 în clasament, dacă Dunărea Călăraşi nu va câştiga meciul cu 'U' Cluj, pe 8 decembrie.

La finalul partidei, jucătorii au sărbătorit victoria pe teren, fiind felicitaţi şi de câţiva fani aflaţi în afara arenei.

"O victorie importantă pentru noi, am ţinut foarte mult să încheiem anul cu o victorie. Ştiam că venim pe terenul unei echipe bune, care joacă direct pe atacant.

Ne-am adaptat la jocul lor şi la teren, victoria este meritată. Băieţii s-au dedicat, au trecut peste momentele dificile. Ce se întâmplă pe teren nu are legătură cu frăţia, am venit setaţi să câştigăm aici.

Din prima zi când am venit la echipă am zis că trebuie să câştigăm aici. Am venit setaţi şi aşa vom juca în fiecare meci de acum înainte. Echipa a avut o perioadă extrem de dificilă, dar eram convins că urma o perioadă bună.

Am încredere în aceşti jucători, au calitate, au caracter, iar când lucrurile intră pe un făgaş normal trebuie să apară şi rezultatele. N-am avut timp să discutăm despre transferuri. Cu siguranţă că vom discuta şi vom stabili strategia pentru primăvară", a spus Nicolae Grigore la finalul partidei.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19641263/3/spo-fotbal-poli-rapid1dx31757.jpg

Clasamentul Ligii a 2-a

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/19641263/4/clasament-rapid.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele