Ultima oră
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”
FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul” FCSB revine în Ghencea! Anunţul făcut de Gigi Mustaţă: „S-a semnat contractul”
Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului Dan Şucu pregăteşte bomba momentului în fotbalul românesc! Cine ar putea ajunge pe banca Rapidului
Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League Cristi Chivu, dorit de o multiplă câştigătoare de UEFA Champions League
OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului” OFICIAL | Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Prezentare inedită a „Bursucului”
Simona Halep a primit wild card la un turneu important Simona Halep a primit wild card la un turneu important

VIDEO | ”S-au umflat muşchii pe un angajat de la Hermannstadt, care a fost la CFR Cluj”. Alex Chipciu lansează acuzaţii

U Cluj Publicat de Daian Cutu pe 7 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21550657/2/chipciu.png

Hermannstadt a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Superligii. Oaspeţii au egalat în minutul 90+7.

Alex Chipciu a vorbit la final despre momentele tensionate din prelungiri. Experimentatul fotbalist acuză că a fost înjurat de un angajat al sibienilor, care în trecut a fost la marea rivală CFR.

”S-au umflat muşchii pe un angajat de la Hermannstadt, care a fost la CFR Cluj. Nu vreau să mai zic nimic. I-am dat atenţie. M-a înjurat când am trecut pe lângă bancă. Mi s-a părut incredibil. Probabil s-a pompat puţin la sală şi s-au umflat muşchii pe el.

Am vorbit apoi cu Dani Coman şi mi-a zis că m-am bucurat ostentativ. M-am bucurat pentru că au fost multe trageri de timp. Orice fault era doar la ei, pentru noi nu era. Am stat şase minute şi s-a jucat unul. Normal că mă enervez!

În fine. Ăsta e fotbalul. Băiatul ăsta care m-a înjurat să îşi antreneze şi creierul nu doar muşchii!”
a spus Chipciu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele