Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

VIDEO | SCM Râmnicu-Vâlcea - Budcnost 25-23. Oltencele au condus cap-coadă partida cu fosta campioană a Europei

Handbal Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/19917133/1/scm.jpg

SCM Râmnicu-Vâlcea a câştigat cu scorul de 25-23, disputa de pe teren propriu cu Buducnost, care a reprezentat o partidă restantă din etapa VII din Liga Campionilor. Este a doua victorie consecutivă şi tot odată al doilea succes stagional în acest sezon pentru formaţia lui Florentin Pera, după victoria de duminică, cu Podravka.

Oltencele au început partida fulminant, iar după 10 minute conduceau cu 5-1, în faţa unei echipe care a avut mai multe jucătoare de bază absente. Cea mai notabilă este golghetera Andrea Lekić, ce nu a jucat pentru muntenegrence, din cauza unei accidentări grave la tendon.

Elevele Bojanei Popovic au redus până la pauză din handicap, dar SCM a condus la pauză cu 14-10. Româncele au trăit periculos pe final, deşi cu probleme mari de lot şi cu multe improvizaţii, Buducnost s-a apropiat la doar un gol, cu 10 minute înainte de final, în cele din urmă faza ofensivă s-a recalibrat, iar până la final soarta partidei nu a mai fost schimbată.

SCM ocupă locul 6 în grupă, cu 4 puncte, adversara de azi fiind cu o poziţie mai sus, dar cu 8 puncte marcate. Totodată este primul eşec pentru Bojana Popivic în Liga Campionilor, de când a preluat dubla campioană europeană.

Echipele utilizate:

Batinovic, Hosu, Ciucă; Liscevic 5, Gonzalez 5, Aardahl 3, Minevskaja 6, Lopez 2, Florică 2, Trifunovic, Nikolic, Dăscălete, Elghaoui 2, Bucur, Stamin, Lupei

Attingre, Arenhart; Radicevic 6, Pineau 6, Vukcevic 2, Ramusovic 2, Mehmedovic 5, Pavicevic, Grbic 1, Dzaferovic 1, Popovic, Kadovic, G. Marsenic, A. Marsenic, Gugac.

mail-share icon Email
viewscnt

Handbal

Ultimele articole Toate articolele