Ultima oră
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri într-un minut pe „Arcul de Triumf”
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”

VIDEO | SE ÎNCINGE LUPTA! BOTOŞANIUL CÂŞTIGĂ CU CHINDIA ŞI ÎL SCOATE PE HAGI ÎN AFARA PLAY-OFF-ULUI

Uncategorized Publicat pe 2 feb 2020
mail-share icon Email

FC Botoşani s-a impus în această seară, la Ploieşti, 1-0 cu Chindia, într-un meci din etapa a 23-a din Liga 1, transmis în direct de Look Plus. Unicul gol al partidei a fost reuşit în ultimul minut de croatul Marko Dugandzic.

După acest succes, moldovenii acumulează 36 de puncte şi urcă pe locul 5. În acelaşi timp, Viitorul cade pe locul 7, în afara play-off-ului. Echipa lui Gică Hagi are în acest moment 35 de puncte, cu unul mai puţin decât Botoşani şi Gaz Metan Mediaş, echipele aflate în acest moment pe locurile 5 şi 6, ultimele care duc în play-off. De cealaltă parte, Chindia se află într-o situaţie delicată. Cu numai 21 de puncte, dâmboviţenii sunt acum pe poziţia a 12-a, care la final de sezon duce la baraj.

mail-share icon Email
viewscnt

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele