Ultima oră
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1, în direct la Prima Sport 1! Două goluri în două minute pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?

VIDEO ǀ Sepsi OSK, prima semifinalistă a Cupei României!

Cupa României Publicat de Daian Cutu pe 30 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/20486260/2/chindia-targoviste-sepsi-osk-sfantu-gheorghe-cupa-romaniei-30-11-2021.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a trecut de Chindia Târgovişte, 2-1. Meciul a fost în direct pe Look Sport+ şi PrimaPlay.ro.

Covăsnenii au marcat golurile rapid unul de celălalt, în minutele 35 şi 40. Căpuşă şi-a dat un autogol, iar al doilea l-a marcat Bărbuţ după o greşeală mare a lui Matiş. 

Golul gazdelor a venit în 72, prin Daniel Popa. În minutul 59, Ninaj a faultat clar, dar nu s-a acordat penalty. L-a făcut KO pe Iacob, cu o lovitură de cot.

Chindia - Sepsi 1-2

Final.

Min. 72: GOOOL Chindia! Popa a reuşit să înscrie la primul şut al gazdelor pe spaţiul porţii. A primit o pasă bună în faţa porţii, nefiind marcat de nimeni.

Min. 59: Fault de penalty! Ninaj a sărit foarte prost la un corner şi l-a doborât pe Iacob după o lovitură de cot. O nouă eroare de arbitraj.

A început repriza secundă.

Pauză.

Min. 41: GOL Sepsi! Matiş a făcut o eroare incredibilă şi a trimis o pasă perfectă pentru adversar, care l-a lăsat singur cu portarul. Bărbuţ a înscris fără probleme din acea poziţie.

Min. 35: GOL Sepsi! Căpuşă şi-a băgat mingea în proprie poartă, în încercarea disperată de a respinge în alunecare din faţa lui Luckassen.

Min. 32: Ocazie Sepsi! Aganovic a trimis un şut periculos de la distanţă. Moldovan a fost atent şi a respins.

Min. 20: Ocazie mare Sepsi! Golofca a plecat într-o acţiune de unul singur şi a trimis o pasă lobată de senzaţie din banda stângă. Balonul a depăşit portarul şi se îndrepta chiar spre gol, dar a fost scos de pe linia porţii de fundaşul advers.

Minutul 1: A început partida!

Echipele de start:

  • Chindia: Moldovan – Roumpoulakou, Căpuşă, Iacob, Corbu – Kocic, Matiş, Suciu, Neguţ – Stoian, Popa
  • Rezerve: Căbuz, Şerban, Celea, Jipa, Şerban, Dulca, Atanase, Popadiuc, Martaci
  • Sepsi: Niczuly – Ispas, Mitrea, Ninaj, Dimitrov – Aganovic, Bărbuţ, Gonzales, Fofana – Golofca, Luckassen
  • Rezerve: Began, Chunchukov, Tincu, Ştefănescu, Achahbar, Ashkovski, Păun, Tamaş, De Sousa

A fost al şaptelea meci consecutiv fără gol primit în deplasare pentru echipa lui Săndoi, dar şi meciul care a năruit aproape complet speranţele de play-off ale covăsnenilor, care au rămas la nouă punct de FC Botoşani, ocupanta locului al şaselea.

Astfel, Cupa rămâne obiectivul principal al celor de la Sepsi, care au reuşit să se califice în finala competiţiei în 2020, însă au fost învinşi de FCSB.

După ce se vor întâlni marţi în sferturile de finală ale Cupei României, cele două echipe vor juca împotriva lui CS Mioveni, respectiv CFR Cluj.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele