Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO | Sheriff Tiraspol, la 90 de minute de istorie! Moldovenii sunt cu un pas în grupele Ligii, după 3-0 pe teren propriu cu Dinamo Zagreb

Champions League Publicat pe 17 aug 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/20365554/1/dzg.png
 
Sheriff Tiraspol se află la doar 90 de minute de cea mai mare performanţă din istoria fotbalului din Republica Moldova. Învingătoare cu 3-0 în manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor contra lui Dinamo Zagreb, echipa din ţara vecină are şansa imensă de a deveni prima formaţie moldoveană care face pasul spre grupele celei mai mari competiţii intercluburi din lume.
 
După ce le-a eliminat pe Teuta, Alashkert şi Steaua Roşie, campioana Republicii Moldova, care are un singur moldovean în componenţă, şi-a dat măsura valorii, marţi seară, live pe Look Sport 3. Traore a marcat în minutul 45, cu o finalizare la colţul lung, iar petrecerea abia începea!
 

 
Incapabilă să se ridice la nivelul aşteptărilor, Dinamo Zagreb a mai primit o lovitură în minutul 54, când Kolovos a prins un vole violent, iar Livakovic a rămas fără reacţie.


 
3-0 s-a făcut pe final, în minutul 80, când acelaşi Traore a sprintat în spatele defensivei adverse, a finalizat cu calm, pe sub portar, şi a transformat-o pe Sheriff Tiraspol în mare favorită la prima calificare din istoria Republicii Moldova în grupele Ligii Campionilor.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri