Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

VIDEO | Slavia Praga – Olomouc 3-1, pe Look Sport. Stanciu a jucat până în minutul 87

Stranieri Publicat de Andrei Ionascu pe 16 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19897811/2/stanciu.jpg

Slavia Praga a câştigat meciul de pe teren propriu cu Sigma Olomouc, scor 3-1, în direct pe Look Sport, în etapa a 15-a din campionatul Cehiei. Mijlocaşul Nicolae Stanciu a jucat până în minutul 87.

Slavia Praga a beneficiat de două lovituri de la 11 metri, dar Stanciu nu a executat niciuna dintre ele, în mod surprinzător.

Olomouc a deschis scorul în minutul 15, prin Breite, dar Slavia a egalat rapid, prin Kudela, din penalty, în minutul 19.

În minutul 38, gazdele au primit un alt penalty. Kuchta a ratat, dar a fost atent şi a înscris după ce portarul a respins mingea în faţă.

În minutul 62, Slavia Praga şi-a dublat avantajul, după reuşita lui Kuchta.

Slavia Praga rămâne singura echipă neînvinsă din campionatul Cehiei şi are un avans de şase puncte în fruntea clasamentului, dar şi un meci restant.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19897811/1/clasament-slavia.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele