Ultima oră
Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!” Deian Sorescu a spus lucrurilor pe nume: ”E cel mai ruşinos meci de până acum!”
BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci BREAKING NEWS | Khabib Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea după victoria cu Gaethje! "Să spuneţi că sunt cel mai bun din lume!" Reacţia starului din UFC după ultimul său meci
Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum” Cosmin Contra a recunoscut că Dinamo are în continuare probleme cu banii: ”Nu s-a întâmplat nimic până acum”
”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte” ”Îmi cer scuze suporterilor pentru imaginea arătată. Îmi e ruşine pentru că port sigla lui Dinamo”. Contra n-a mai suportat presiunea şi a spus totul după eşecul cu Sepsi: ”Fără cuvinte”
VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus VIDEO | Victorie uriaşă pentru Khabib Nurmagomedov! Justin Gaethje a abandonat în faţa luptătorului rus
Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit” Aşa arată un antrenor fericit. Leo Grozavu, în una din cele mai frumoase seri ale carierei: ”Jucătorii au avut inimă şi minte. Îi felicit”

VIDEO | SPORTING S-A DISTRAT CU CHAVES. VEZI TOATE GOLURILE

Video Publicat pe 1 apr 2019
mail-share icon Email

Sporting a învins-o categoric pe Chaves şi urcă pe podium în campionatul Portugaliei. Luiz Phellype a deschis scorul în minutul 23, după o fază superbă. În repriza a doua, gazdele au rămas în inferioritate numerică după faultul lui Jefferson. Acest lucru nu i-a descurajat, însă, pe cei de la Chaves. Andre Luis a primit o pasă în careu şi a restabilit egalitatea. În minutul 79, Sporting a preluat din nou conducerea, în urma golului spectaculos al lui Bruno Fernandes. Finalul partidei a fost tensionat, după ce gazdele l-au pierdut şi pe Maras. Câteva minute mai târziu, centralul l-a eliminat şi pe Ristovschi de la Sporting. Oaspeţii au depăşit, însă, acest moment după ce Phellype a realizat dubla. Sporting e pe 3 în Primeira Liga, cu 58 de puncte. Chaves ocupă locul 17, cu doar 24 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele