Ultima oră
VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga VIDEO | Alaves - Girona 2-2. Ianis Hagi încurcă revelaţia din La Liga
VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional VIDEO | Frosinone - Inter 0-5. Campioana Italiei obţine cel mai clar succes stagional
Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele” Bernd Storck şi-a îndeplinit obiectivul. ”Şi-au depăşit limitele”
Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania Naţionala României de volei feminin, o victorie şi trei înfrângeri în amicale cu Ţările de Jos şi Germania
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
A fost identificat momentul care a declanşat criza la Rapid. "Asta e realitatea" | VIDEO EXCLUSIV
Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

VIDEO | 'Tricolorii' au revenit de la Tokyo. Căpitanul Marius Marin, ironic la adresa fanilor: "Mulţumim celor 15% din români care au fost alături de noi"

JO 2020 Publicat de Andrei Ionascu pe 30 iul 2021
mail-share icon Email

Lotul echipei de fotbal a României a revenit vineri dimineaţa la Bucureşti, de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după un drum de aproximativ 30 de ore, care a inclus şi o escală la Istanbul. Căpitanul Marius Marin le-a transmis un mesaj ironic fanilor, mulţumindu-le “celor 15% dintre români” care au susţinut echipa naţională la Tokyo.

Jucătorii antrenaţi de către Mirel Rădoi au fost aşteptaţi cu flori la Aeroportul Henri Coandă, de către reprezentanţi ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Naţionala de fotbal a României a fost eliminată în faza grupelor la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce n-a reuşit să învingă Noua Zeelandă în ultimul meci, scor 0-0. ‘Tricolorii’ au strâns 4 puncte în Grupa B şi au încheiat pe locul trei, după Coreea de Sud şi Noua Zeelandă. România n-a reuşit să înscrie vreun gol, dar a beneficiat de un autogol în victoria cu Honduras.

"30 de zile închişi, doar antrenamente şi o camera de hotel, cu multe sacrificii şi speranţe am luptat pentru România!!! Mulţumim celor 15% din români care au fost alături de noi până la ultimul fluier!!! Felicitări, băieţi, sunt mândru de voi şi am avut onoarea să vă reprezint ca şi căpitan", a fost mesajul lui Marius Marin.

Lotul echipei de fotbal a României la Jocurile Olimpice de la Tokyo a fost format din jucătorii: portari - Marian Mihai Aioani, Mihai Maximilian Popa, Ştefan Târnovanu; fundaşi - Tudor Cristian Băluţă, Radu Ştefăniţă Boboc, Andrei Chindriş, Virgil Eugen Ghiţă, Andrei Florin Raţiu, Florin Ştefan, Alexandru Ştefan Paşcanu, Ricardo Florin Grigore; mijlocaşi - Mihai Alexandru Dobre, Ion Gheorghe, Marius Mihai Marin, Ronaldo Deaconu, Eduard Marian Florescu, Antonio Sefer, Virgil Andrei Ciobanu, Marco Alexandru Dulca; atacanţi - Andrei Sîntean, George Dănuţ Ganea, Valentin Gheorghe.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

JO 2020

Ultimele articole Toate articolele