Ultima oră
VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo VIDEO | ”Rezultatul nu cred că mulţumeşte pe cineva”. Florin Pîrvu, dezamăgit de remiza cu Dinamo
”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo ”E foarte greu. Zici că suntem blestemaţi”. Amzăr nu îşi explică situaţia de la Dinamo
 EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor” EXCLUSIV | Pleşca a taxat-o imediat pe Dinamo, după egalul cu Voluntari. „E inacceptabil! Dacă retrogradează e pe mâna lor”
Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră Voluntariul e tare la volei! Echipa de fete e campioană în premieră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo

VIDEO | U Cluj a învins Farul, 3-1, şi a urcat pe primul loc în play-out-ul Ligii 2!

Liga II Publicat pe 1 mai 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/20151951/6/gh.png


U Cluj a trecut în poziţia de lider în Grupa A a play-out-ului Ligii 2 prin victoria clară de pe terenul Farului, scor 3-1, în direct la Look Sport+.
 
Ribeiro a deschis scorul repede, în minutul 12, după o plecare de la limita ofsaidului şi o finalizare norocoasă. În minutul 27, acelaşi Ribeiro a scăpat pe un culoar imens, dar a finalizat prost, iar golul de 2-0 a venit de la Pârvulescu, în minutul 29, cu un şut de la distanţă. Imediat, Zicu a mutat în defensivă, cu Ursu, Cărăruş şi Panait în locurile lui Leca, Bajan şi Carabela.



 
După pauză, în minutul 48, Farul a revenit în joc prin Bîrnoi care a pivotat excelent în careu şi a şutat sub bară.

 
Dar speranţele marinarilor s-au năruit pe final, în minutul 85, când acelaşi Pârvulescu a prins un şut cu pământul şi a făcut 3-1.

 
Cu acest succes, Şepcile Roşii au egalat trupa lui Zicu şi Metaloglobus în fruntea clasamentului, 39 de puncte, cu o etapă rămasă de jucat. În ultima rundă, U întâlneşte Comuna Recea, în timp ce Farul va înfrunta retrogradata Pandurii.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele