Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Viitorul atacantului cu goluri în Champions League e incert la UTA. ”Se simte la el lipsa jocurilor”

UTA Arad Publicat de Daian Cutu pe 9 oct 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/20423865/1/wah.jpg

UTA Arad se întăreşte puternic în plin sezon, iar Laszlo Balint a primit un jucător cu CV impresionant pentru nivelul României, care ar putea rezolva problemele din compartimentul ofensiv.

Arădenii l-au adus pe Tomas Wagner (31 de ani), care vine liber de contract, după ce s-a despărţit de ciprioţii de la Nea Salamis. Perioada sa de glorie a fost la Viktoria Plzen, formaţie pentru care a evoluat în 8 partide de Champions League şi a înscris de 3 ori (o reuşită în grupe).

Laszlo Balint l-a utilizat pe Wagner 30 de minute în amicalul de sâmbătă, câştigat cu Ripensia, scor 4-2. Tehnicianul nu este sigur dacă îl ţine în lot, deoarece este în urmă cu pregătirea.

„Dima este la primul lui meci, este tânăr, are alt tonus, sunt 100% convins că va fi un plus pentru noi în perspectiva mai îndelungată, nu neapărat în perioada imediat următoare. În ceea ce-l priveşte pe Wagner va trebui să luăm o decizie, se simte la el lipsa jocurilor.

Are calităţi, noi dacă ne gândim să ducem atacant şi ne gândim, ar trebui să aducem unul care să aibă impact imediat. Din păcate, Tomas nu poate să ne ajute imediat şi de aceea trebuie să cântărim foarte bine pentru că implică şi nişte costuri. Pe scurt, trebuie să analizăm foarte bine rentabilitatea acestui transfer, acesta este cuvântul”,
a declarat Balint.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele