Ultima oră
Laurenţiu Reghecampf la Rapid? Reacţia tehnicianului: ”Probabil că toţi antrenorii care suntem liberi prezentăm interes” Laurenţiu Reghecampf la Rapid? Reacţia tehnicianului: ”Probabil că toţi antrenorii care suntem liberi prezentăm interes”
Un jucător cheie al Universităţii Craiova nu va mai putea juca în acest sezon Un jucător cheie al Universităţii Craiova nu va mai putea juca în acest sezon
Sepsi Sfântu Gheorghe îşi aduce mijlocaş de la o rivală din Superliga Sepsi Sfântu Gheorghe îşi aduce mijlocaş de la o rivală din Superliga
Dan Petrescu revine în forţă. Nu şi-a menajat jucătorii de 1 Mai Dan Petrescu revine în forţă. Nu şi-a menajat jucătorii de 1 Mai
Brazilia îl omagiază pe legendarul Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea sa Brazilia îl omagiază pe legendarul Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea sa
Red Bull anunţă plecarea inginerului Adrian Newey la începutul anului 2025 Red Bull anunţă plecarea inginerului Adrian Newey la începutul anului 2025

Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor

Stranieri Publicat pe 18 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21563061/1/vm.jpg

Deşi Dennis Man a intrat în vizorul mai multor echipe de top din Europa, precum Inter sau Borussia Dortmund, Valentin Mihăilă a anunţat clubul la care va evolua din sezonul viitor.

Valentin Mihăilă vrea să continue la Parma

Parma l-a adus pe Mihăilă de la Universitatea Craiova în anul 2020, în schimbul sumei de 9,1 milioane de euro şi a bifat pentru liderul din Serie B 79 de partide, în care a reuşit să marcheze de 13 ori şi a livrat 9 pase decisive.

Atacantul în vârstă de 24 de ani mai are contract valabil cu Parma până în anul 2025, iar presa locală a anunţat că internaţionalul român şi-ar dori să rămână la fost câştigătoare a Cupei UEFA şi că se află în negocieri solide pentru prelungirea înţelegerii.

„Prea tânăr prima oară, nepregătit a doua oară. Astăzi îşi recapătă încrederea şi continuitatea, simţindu-se încrezător să-şi spună cuvântul chiar şi pe o altă scenă decât Serie B", au scris italienii.

Valentin Mihăilă ar putea reuşi promovarea în Serie A alături de Parma, care este lider în a doua ligă din Italia cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

Victor Becali a vorbit despre viitorul lui Dennis Man

Jurnaliştii italieni au dezvăluit că exista negocieri între Parma şi Borussia Dortmund! Nemţii, calificaţi în sfeturile Champions League, şi-l doresc pe Dennis Man şi sunt gata să îi plătească Parmei nu mai puţin de 16 milioane de euro.

Acum, Victor Becali a vorbit despre viitorul internaţionalului român. Agentul spune că Dennis Man este în atenţia mai multor clubului. De asemenea, Victor Becali a punctat că pentru Dennis Man urmează şi un Campionat European. 

„Că Dortmund e interesată, eu cred că e interesată. Man e un jucător care e în atenţia multor cluburi, dar că ar da 12, că ar da 14, chestia asta mi se pare neprofesionistă. Avem şi noi povestea noastră cu Rahmani, că Benfica dă 8 milioane. Dar n-a întrebat şi Benfica asta: “Cât vreţi pe el?”? Orice echipă care e interesată de un jucător întreabă cât ar putea să coste. Nu vine şi zice că dă 8, că poate ceri 7.

Oamenii au fost la Parma, au văzut meciuri, nimeni în momentul de faţă nu face o ofertă. Legal nici nu se poate. Că multe echipe se duc şi îl văd, pentru că este un jucător într-un moment foarte bun, sigur. Sunt speculaţii de presă, discuţii, nici nu se poate face o ofertă oficială. Se poate specula, dar nu poate să ştie nici Marcel Răducanu, nici jurnalistul care a scris.

 

Urmează EURO, se pot întâmpla multe. Dar că există interes şi că e un jucător interesant pentru multe echipe e un lucru cert. Important e că el este într-un moment bun şi lumea se uită la el. Şi eu zic că Parma promovează anul ăsta şi atunci sigur că lucrurile vor sta cu totul şi cu totul altfel”, a spus Victor Becali, conform sptfm.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele