Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar

Superliga Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19450524/1/rps3041.jpg


Venirea lui Pablo Cortacero la Dinamo înseamnă şi plecarea lui Gigi Mulţescu. Antrenorul de 68 de ani avea o înţelegere cu Ionuţ Negoiţă şi ar fi rămas în postura de antrenor, dar doar dacă clubul nu ar fi fost vândut.
 
Mulţescu a antrenat-o pe Dinamo în doar două partide, fără să fi suferit vreo înfrângere, iar viitorul său era incert, în condiţiile în care acesta semnase o înţelegere valabilă doar până la finalul sezonului.
 
Totuşi, cel poreclit "SMURD" l-a convins pe Ionuţ Negoiţă că merită să rămână, iar finanţatorul a fost gata să-i pună pe masă un nou contract. Situaţia se putea schimba doar dacă clubul era preluat în cele din urmă, fie de fani, prin programul DDB, fie de investitorii spanioli care s-au arătat interesaţi, lucru care s-a şi întâmplat în cursul zilei de joi!
 
Din acest motiv, semnarea noului contract a fost amânată până la finalul acestei săptămâni. Cum clubul va fi cedat cel mai probabil vineri, atunci Gigi Mulţescu nu va mai continua în Ştefan cel Mare.

Dinamo, pe model spaniol. Ţălnar, la echipa a doua

Aşa cum era de aşteptat, noii investitori de la Dinamo vor dori să aducă multe obieciuri din fotbalul spaniol în Ştefan cel Mare, iar prima schimbare va fi la nivelul băncii tehnice, acolo unde va fi numit, în proporţie de 99%, un antrenor iberic. Aeeaşi strategie este şi pentru lotul de jucători, care urmează să fie completat cu mulţi fotbalişti din Spania, liberi de contract sau din ligile inferioare ale fotbalului iberic, în încercarea de a încropi rapid o echipă omogenă şi a putea ataca play-off-ul, obiectiv pe care Dinamo nu l-a mai atins de trei sezoane.
 
Potrivit prosport.ro, o altă măsură pe care o vor lua Pablo Cortacero şi oamenii din jurul său este reînfiinţarea echipei a doua a clubului, acolo unde mână liberă va avea Cornel Ţălnar, actualul director sportiv.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele