Ultima oră
EXCLUSIV | Mircea Lucescu pune bazele unei noi forţe în cupele europene: ”E mare lucru să joci un play-off, tur-retur, cu atâţia tineri” EXCLUSIV | Mircea Lucescu pune bazele unei noi forţe în cupele europene: ”E mare lucru să joci un play-off, tur-retur, cu atâţia tineri”
Noi transferuri la Dinamo! Anunţul lui Cortacero Noi transferuri la Dinamo! Anunţul lui Cortacero
VIDEO: Au făcut bine că l-au adus. Mircea Lucescu o duce pe Dinamo Kiev în Liga Campionilor, după o victorie la scor cu Gent VIDEO: Au făcut bine că l-au adus. Mircea Lucescu o duce pe Dinamo Kiev în Liga Campionilor, după o victorie la scor cu Gent
VIDEO | Ultimele echipe calificate în grupele Ligii se decid în direct pe canalele Look! Dinamo Kiev face recital cu Gent şi merge în grupele Champions League. I se alătură Ferencvaros şi Olympiakos VIDEO | Ultimele echipe calificate în grupele Ligii se decid în direct pe canalele Look! Dinamo Kiev face recital cu Gent şi merge în grupele Champions League. I se alătură Ferencvaros şi Olympiakos
Saint-Etienne a vândut un jucător la Leicester pentru o sumă record în istoria clubului francez, 40 de milioane de euro Saint-Etienne a vândut un jucător la Leicester pentru o sumă record în istoria clubului francez, 40 de milioane de euro
Sporting Lisabona - Dobrogea Sud 22-21. Constănţenii ratează calificarea în grupele EHF European League Sporting Lisabona - Dobrogea Sud 22-21. Constănţenii ratează calificarea în grupele EHF European League

Vin spaniolii, pleacă Mulţescu! Planul lui Cortacero pentru Dinamo şi rolul încredinţat lui Ţălnar

Liga I Publicat pe 13 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19450524/1/rps3041.jpg


Venirea lui Pablo Cortacero la Dinamo înseamnă şi plecarea lui Gigi Mulţescu. Antrenorul de 68 de ani avea o înţelegere cu Ionuţ Negoiţă şi ar fi rămas în postura de antrenor, dar doar dacă clubul nu ar fi fost vândut.
 
Mulţescu a antrenat-o pe Dinamo în doar două partide, fără să fi suferit vreo înfrângere, iar viitorul său era incert, în condiţiile în care acesta semnase o înţelegere valabilă doar până la finalul sezonului.
 
Totuşi, cel poreclit "SMURD" l-a convins pe Ionuţ Negoiţă că merită să rămână, iar finanţatorul a fost gata să-i pună pe masă un nou contract. Situaţia se putea schimba doar dacă clubul era preluat în cele din urmă, fie de fani, prin programul DDB, fie de investitorii spanioli care s-au arătat interesaţi, lucru care s-a şi întâmplat în cursul zilei de joi!
 
Din acest motiv, semnarea noului contract a fost amânată până la finalul acestei săptămâni. Cum clubul va fi cedat cel mai probabil vineri, atunci Gigi Mulţescu nu va mai continua în Ştefan cel Mare.

Dinamo, pe model spaniol. Ţălnar, la echipa a doua

Aşa cum era de aşteptat, noii investitori de la Dinamo vor dori să aducă multe obieciuri din fotbalul spaniol în Ştefan cel Mare, iar prima schimbare va fi la nivelul băncii tehnice, acolo unde va fi numit, în proporţie de 99%, un antrenor iberic. Aeeaşi strategie este şi pentru lotul de jucători, care urmează să fie completat cu mulţi fotbalişti din Spania, liberi de contract sau din ligile inferioare ale fotbalului iberic, în încercarea de a încropi rapid o echipă omogenă şi a putea ataca play-off-ul, obiectiv pe care Dinamo nu l-a mai atins de trei sezoane.
 
Potrivit prosport.ro, o altă măsură pe care o vor lua Pablo Cortacero şi oamenii din jurul său este reînfiinţarea echipei a doua a clubului, acolo unde mână liberă va avea Cornel Ţălnar, actualul director sportiv.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga I

Ultimele articole Toate articolele