Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Vlad Morar rămâne în Casa Liga 1. Atacantul s-a înţeles cu Gaz Metan Mediaş

UTA Arad Publicat pe 13 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/19875111/1/bmb-4845.jpg

Atacantul Vlad Morar (27 de ani) s-a înţeles cu Gaz Metan Mediaş! Look Sport a aflat că vârful a ajuns la un acord cu conducerea echipei şi va fi prezentat oficial în cel mai scurt timp. Negocierile dintre Morar şi Gaz Metan au început imediat după ce fotbalistul şi-a terminat toate ”legăturile” cu UTA Arad, cu care semnase la începutul acestui sezon.

UPDATE: Atacantul Vlad Morar a semnat un contract cu Gaz Metan Mediaş, valabil până la finalul acestui sezon, precizează site-ul oficial al ardelenilor, după informaţiile făcute publice de Look Sport, în exclusivitate. 

Morar, 27 de ani, a evoluat ultima dată pentru UTA Arad, iar în România a mai îmbrăcat tricoul formaţiilor Viitorul, FC Voluntari, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, ASA Târgu Mureş şi Rapid.

În străinătate, el a jucat pentru Beitar Jerusalem din Israel şi Panetolikos din Grecia.


Vlad Morar şi-a dat acordul şi va semna cu Gaz Metan 

Medieşenii l-au contactat imediat şi i-au înaintat propunerea, iar Vlad Morar a acceptat-o. Va continua în Casa Liga 1, deşi anii trecuţi a avut o perioadă destul de mare de timp petrecută în afara României. Timp de trei sezoane, 2017-2020, Vlad Morar a evoluat în Grecia, la Panetolikos, unde a avut evoluţii destul de bune, 56 de meciuri, 16 goluri şi două asisturi.

La prima vedere, transferul pare un pas în spate pentru Morar. Dacă UTA a avut un start de campionat foarte bun şi e la trei puncte de locurile de play-off, Gaz Metan e una dintre echipele cu un parcurs mai puţin reuşit, fiind acum pe 12, la cinci puncte de ultimul loc, FC Argeş, dar, ce-i drept, şi la patru de locul 6, Viitorul.  

Vlad Morar e campion al României cu Viitorul 

La UTA, ultima echipă pentru care a jucat înainte să se înţeleagă cu Gaz Metan Mediaş, Vlad Morar a marcat de numai trei ori în 12 meciuri.

  • U Cluj, Petrolul Ploieşti, Beitar Ierusalim, Rapid, ASA Tîrgu Mureş şi FC Voluntari sunt celelalte echipe pentru care a jucat atacantul de 27 de ani născut la Crişeni
  • Morar are şi două trofee în palmares, campionatul cu Viitorul (2017) şi Cupa României cu Petrolul (2013)

La Gaz Metan poate ajunge şi brazilianul Eric. Look Sport a anunţat în exclusivitate că brazilianul se află în negocieri cu medieşenii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele