Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Creşte presiunea la poarta ilfovenilor
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Yohan Cabaye a decisă să se retragă. Francezul a câştiga şapte trofee cu PSG

PSG Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/19995253/1/cab.jpg

Yohan Cabaye (35 de ani) a decis să se retragă din activitatea de jucător. Ultima oară a evoluat în Ligue 1, în stagiunea trecută, la Saint-Etienne.

Punctul maxim al carierei a fost perioada petrecută la PSG, care l-a transferat de la Newcastle, pentru 25 de milioane de euro. Cu formaţia pariziană a reuşit să cucerească 7 trofee, dintre care două titluri în Ligue 1.

  • Cabaye a bifat 48 de selecţii şi 4 goluri în naţionala Franţei.

"Fluier final. Cu emoţii uriaşe anunţ finalul carierei mele în fotbalul profesionist, după mai bine de 17 ani de pasiune, dragoste pentru fotbal, sentimente puternice, amintiri care vor rămâne veşnic în mintea mea şi relaţii de prietenie.

Chiar dacă această decizie poate fi considerată evidentă şi iminentă, ţinând cont că am trecut de 35 de ani, este dificil s-o accept deoarece dragostea mea pentru fotbal este uriaşă. Dar trebuie să ştii când să faci un pas înapoi, după ce ai avut şansa să-ţi trăieşti pasiunea şi visul copilăriei tale. După ce vei realiza asta, vei putea merge mai departe.

Nu pot să le mulţumesc îndeajuns tuturor oamenilor pe care i-am cunoscut de-a lungul anilor: colegilor, antrenorilor, conducătorilor, preşedinţilor, fanilor cluburilor pentru care am jucat, precum şi celor de la naţionala Franţei care m-au încurajat când am avut onoarea să îmbrac tricoul ţării mele.

Le mulţumesc familiei, prietenilor şi impresarilor mei care m-au susţinut de-a lungul acestei aventuri. Le mulţumesc celor 5 copii ai mei, Myla, Charlize, Romy, Linoi şi Maian pentru că mi-au oferit dragoste şi forţă să înfrunt momentele dificile din viaţa mea de fotbalist.

Vă mulţumesc tuturor, am mers dincolo de visuri! Vă mulţumesc din tot sufletul! Yohan Cabaye",
a scris francezul, pe pagina sa de Twitter.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele