Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

100% Ibra: "Din păcate, mă plătesc doar ca jucător!" Ce a declarat "arogantul" Zlatan după revenirea senzaţională cu Juventus

AC Milan Publicat pe 8 iul 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/19414547/1/ibra.jpg

AC Milan s-a impus în derby-ul cu Juventus, scor 4-2, după o revenire senzaţională "declanşată" de un gol al lui Zlatan Ibrahimovic.

Torinezii au condus cu 2-0 în debutul reprizei secunde, după golurile lui Rabiot (47) şi Cristiano Ronaldo (53), dar Milan a avut nevoie de doar 5 minute pentru a întoarce scorul.

Ibrahimovic a marcat din penalty în minutul 62, după care a pasat decisiv la golul egalizator al lui Kessie (66), iar Leao a făcut 3-2 în minutul 67. În minutul 80, Rebic a înscris pentru 4-2, care a fost şi scorul final.

După partidă, Ibrahimovic (38 de ani) a oferit o declaraţie marcă înregistrată.

"Sunt preşedinte, antrenor şi jucător, dar din păcate mă sunt plătit doar ca jucător.

Dacă Milan mă aducea în septembrie, am fi câştigat titlul cu siguranţă!

Situaţia de aici este ciudată, din păcate pentru fani. Păcat că probabil asta e ultima perioadă în care mă pot vedea jucând live"
, a declarat Ibrahimovic după AC Milan - Juventus 4-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele