Ultima oră
Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea conduc cu 2-0 la general în semifinalele Ligii Naţionale Campioana UBT Cluj şi vicecampioana CSM Oradea conduc cu 2-0 la general în semifinalele Ligii Naţionale
VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul! VIDEO | FCSB - Farul 1-0, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Miculescu deschide scorul!
Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A Juventus - AC Milan 0-0. ”Derby alb” în Serie A
Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie Anthony Joshua anunţă că următorul său meci va avea loc în septembrie
VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul VIDEO | Florinel Coman, marele absent al duelului de titlu cu Farul
Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb Medalie de bronz pentru judoka Alex Creţ, la CE de la Zagreb

Antonio Conte revine în fotbal! Echipa uriaşă pe care urmează să o preia

AC Milan Publicat de Tudor Moisa pe 30 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21476449/4/profimedia-0479136650.jpg

Rămas fără echipă după ce s-a despărţit de Tottenham, în urmă cu aproape un an, Antonio Conte este gata să revină în fotbal. Tehnicianul italian s-a înţeles cu AC Milan şi urmează să preia echipa în vară.

Deşi Stefano Pioli mai are contract până în 2025, oficialii de la AC Milan s-au hotărât să facă rocada, nemulţumiţi fiind de rezultatele echipei.

AC Milan se află pe locul al treilea în Serie A, la 10 de puncte în faţa ocupantei poziţiei a patra, Atalanta şi la 7 în spatele lui Juventus, rivala de pe locul al doilea.

Pe lângă faptul că şansele la titlu sunt doar teoretice, Milan a fost eliminată şi din Champions League, terminând pe poziţia a treia o grupă cu PSG, Dortmund şi Newcastle. Italienii urmează să întâlnească formaţia franceză Rennes în şaisprezecimile Europa League.

De-a lungul carierei, Conte le-a antrenat pe Arezzo, Bari, Atalanta, Siena, Juventus, Chelsea, Inter şi Tottenham şi a fost selecţioner la naţionala Italiei.

Tehnicianul are în palmares paru campionate câştigate în Serie A (3 cu Juventus şi 1 cu Inter), o Supercupă a Italiei (cu Juventus), un titlu în Premier League şi un triumf în FA Cup (ambele cu Chelsea).

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele