Ultima oră
Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice Mălina Călugăreanu şi Iulian Teodosiu luptă pentru calificarea la Jocurile Olimpice
Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani” Gianina van Groningen, după aurul obţinut la Europene: ”Aşteptam acest titlu de vreo opt ani”
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 2-1, în direct la Prima Sport 1! Baeten face ”dubla” VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj 2-1, în direct la Prima Sport 1! Baeten face ”dubla”
Uluitor! Două stadioane moderne nu pot găzdui meciuri europene | VIDEO EXCLUSIV Uluitor! Două stadioane moderne nu pot găzdui meciuri europene | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | FCU Craiova, părăsită de o mare parte din fanii ce umpleau peluza la început de sezon VIDEO | FCU Craiova, părăsită de o mare parte din fanii ce umpleau peluza la început de sezon
Girona s-a impus pe terenul lui Las Palmas şi a urcat pe 2 în La Liga Girona s-a impus pe terenul lui Las Palmas şi a urcat pe 2 în La Liga

Prima decizie luată după incidentele de la partida dintre Udinese şi Milan

Serie A Publicat de Tudor Moisa pe 23 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21469798/1/udinese.jpg

Un suporter care a proferat, sâmbătă seară, insulte rasiste la adresa portarului francez al echipei AC Milan, Mike Maignan, a fost identificat şi interzis pe viaţă pe stadionul din Udine, a anunţat clubul Udinese, citat de AFP.

"În colaborare cu poliţia şi cu ajutorul camerelor de supraveghere de la Bluenergy Stadium, Udinese a identificat primul spectator care s-a comportat într-un mod discriminatoriu faţă de Mike Maignan", a anunţat clubul din prima ligă italiană.

"Acestui individ i s-a interzis pe viaţă să asiste la orice meci al echipei Udinese, iar această sancţiune a intrat în vigoare imediat", continuă textul.

"Credem că sunt necesare măsuri puternice precum aceasta pentru a trimite un mesaj clar: rasismul nu îşi are locul în fotbal sau în societatea noastră", a insistat Udinese.

Portarul naţionalei Franţei şi al lui AC Milan a fost ţinta unor insulte rasiste, sâmbătă seara, la Udine, în timpul unui meci din etapa a 21-a a campionatului italian.

După ce a alertat iniţial arbitrul, el a părăsit terenul în minutul 34, urmat de coechipierii să. După câteva minute, meciul s-a reluat iar AC Milan a câştigat cu 3-2.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele