Ultima oră
VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare VIDEO | Poli Iaşi - UTA Arad 0-2. Moldovenii au de tras pentru a scăpa de retrogradare
Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi” Bogdan Lobonţ a fost deranjat de o întrebare la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Universitatea Craiova. ”De unde ştiţi voi”
Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei Un titular de la CFR Cluj l-a înjurat pe David Miculescu! Care a fost reacţia jucătorilor campioanei
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Minaur Baia Mare, înfrângere cu Valur şi în returul semifinalelor din European Cup
Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A Bologna se încurcă de codaşa Udinese şi ratează şansa de a urca pe podium în Serie A
Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul” Neluţu Varga a reacţionat după declaraţiile făcute de Gigi Becali! ”Nu are nicio treabă cu antrenoratul”

NEWS ALERT | Un nou scandal în fotbalul italian! Percheziţii la sediul unui club uriaş

AC Milan Publicat de Tudor Moisa pe 12 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21522297/1/profimedia-0827052958.jpg

Brigada financiară a poliţiei italiene a percheziţionat, marţi, sediul central al AC Milan, în cadrul unei anchete privind vânzarea clubului către fondul american de investiţii RedBird în 2022.

Septupla campioană europeană a confirmat investigaţiile, dezvăluite de agenţiile de presă italiene Ansa şi AGI, dar a precizat că clubul în sine nu face obiectul unei anchete.

Patronul lui AC Milan, Giorgio Furlani, şi predecesorul său, Ivan Gazidis, sunt vizaţi de poliţia financiară pentru "comunicare incorectă" cu organele de conducere ale clubului la momentul vânzării din 2022. Oficialii clubului, în prezent al doilea în clasamentul din Serie A, afirmă că "cooperează pe deplin cu autorităţile".

Potrivit AGI, cei doi directori sunt anchetaţi pentru obstrucţionarea activităţii Covisoc, organismul de supraveghere financiară al Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC). Fondul de investiţii Elliott Management a vândut AC Milan către RedBird Capital în 2022 pentru 1,2 miliarde de euro. RedBird Capital deţine, de asemenea, Toulouse FC din Ligue 1.

RedBird Capital a contractat un împrumut de la Elliott Management, fondul vânzător, pentru a finanţa achiziţia.

 
mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele