Ultima oră
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc

Acuzaţii incredibile făcute de Emil Boc, după ce ”U” Cluj a ratat play-off-ul. ”Ruşinea fotbalului românesc. Cum să nu-ţi aperi corect şansele?”

U Cluj Publicat pe 9 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21518379/2/fc-universitatea-cluj-fc-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-11-11-2023.jpg

Emil Boc a venit cu acuzaţii incredibile după ce Sepsi s-a calificat în play-off-ul Superligii, în detrimentul lui ”U” Cluj. Între timp primarul oraşului Cluj-Napoca a şters postarea făcută pe Facebook.

”U” Cluj nu a reuşit să se califice în play-off, cu toate că au pornit cu cea mai mare şansă înaintea ultimei etape. ”Şepcile Roşii” au fost la mâna lor în partida cu Voluntari, dar nu au reuşit să câştige.

De cealaltă parte, Sepsi s-a impus cu 2-1 la Ploieşti, în faţa Petrolului, şi a profitat de egalul făcut de ardeleni. Golul victorie a fost înscris de Debeljuh în minutul 90+2.

Emil Boc a acuzat echipa ploieşteană, printr-o postare pe Facebook, pe care a şters-o ulterior. Edilul a criticat dur faptul că nu Petrolul nu şi-au apărat şansele aşa cum ar fi trebuit să o facă şi consideră că s-a făcut o nedreptate faţă de ”U” Cluj.  

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21518379/1/1709966454c9339980.jpg

"Petrolul - ruşinea fotbalului românesc!

Cum să nu îţi aperi corect şansele?

Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitaţi şi lăsaţi adversarul să vă dea gol!

Vă rog să vă uitaţi la jucătorul Ţicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace!

Vă rog să va uitaţi la jucătorul Papp (in careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, şi era penalty dacă nu era gol!

Cum va permiteţi să distrugeţi încrederea în sport, fair-play şi corectitudine?

Vă bateti joc de un sport atât de minunat şi veţi rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc!

Resetati corectitudinea în fotbalul românesc pentru ca ne scufundam in promiscuitate!", au fost cuvintele lui Emil Boc care au însoţit postarea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele