Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Adi Mutu, în pericol: Adrian Mititelu i-a găsit înlocuitor! Meciul cu FCSB, decisiv pentru "Briliant"

Superliga Publicat pe 13 sep 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20392650/1/am.jpg


Cele patru meciuri consecutive fără victorie în Casa Liga 1 îi pun postul în pericol lui Adrian Mutu. Tânărul antrenor a primit un ultimatum dim partea lui Adrian Mititelu, care i-a găsit deja un înlocuitor.
 
Pretenţiile familiei Mititelu sunt mari pentru acest sezon, în care FC U Craiova şi-a propus să prindă play-off-ul, iar rezultatele nu sunt cele aşteptate de conducere şi suporteri. Învinsă la Piteşti, 1-0, FC u Craiova are meci cu FCSB etapa viitoare în ceea ce poate fi ultima partidă a lui Adrian Mutu.
 
Conform AS.ro, Adrian Mititelu Jr. a luat deja legătura cu Mircea Rednic pentru a-l aduce la Craiova, în cazul în care Adi Mutu nu reuşeşte să redreseze echipa în meciul contra celor de la FCSB.
 
Rednic a mai fost dorit de olteni şi sezonul trecut, dar a refuzat să vină în Liga 2. Acum, însă, coordonatele sunt altele, iar în economia mutării ar conta şi faptul că fiica antrenorului, Luana, a adus mai mulţi jucători la Craiova în această vară.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele