Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Adi Petre se înscrie pe lista jucătorilor revitalizaţi de Gică Hagi. ”Nu ne opreşte nimeni, noi ne putem face propria istorie”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 13 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20393411/1/adi-petre.jpg

Farul Constanţa a dispus de Academica Clinceni, cu scorul de 5-0, într-un meci transmis în direct de Look Sport. Dobrogenii au controlat meciul de la un capăt la altul şi au urcat în clasament pe locul 4, la doar două puncte de locul doi, împărţit de Rapid şi FC Botoşani.

Adi Petre are un sezon de vis la dobrogeni, fiind adus de Hagi, după o perioadă nefastă la FCSB, Cosenza (Italia, Serie B) şi UTA. Atacantul a marcat şi contra celor de la Clinceni, iar la finalul partidei a anunţat că se gândeşte la titlu.

”Eu zic că Farul a arătat foarte bine, nu bine, iar pe viitor vom arăta şi mai bine. Ştim cum lucrăm la antrenamente, ce pregătim, ne ştim valoarea. Cât timp avem şanse, ne gândim să ajungem cât mai sus.

Dacă se poate titlul, de ce nu? Nu ne opreşte nimeni, noi ne putem face propria istorie. Cred că, având încredere în noi şi în Mister, vom reuşi chiar să câştigăm titlul”,
a spus atacantul, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele