Ultima oră
E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul

E gata! Cine va arbitra derby-ul FCSB – Farul. Echipa lui Becali poate câştiga titlul
Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"

Romario s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani: "Sunt rupt de oboseală, o să vină targa să mă ia"
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”

Alexandru Maxim face spectacol în Turcia! Dublă de senzaţie pentru internaţionalul român. Update

Superlig Publicat de Emanoil Ursache pe 23 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/19826041/1/epxk9bsxeamio2f.jpg

Update: Alexandru Maxim a fost înlocuit de Marius Şumudică în minutul 81 al meciului, cel mai probabil pentru a fi menajat. Gaziantep o conducea deja în deplasare pe Kasimpaşa cu 0-4. Au mai marcat Jefferson (min. 57) şi Demir (min. 79), care a stabilit scorul final al partidei. Aşadar, Maxim a rămas în cont cu cele două reuşite din prima repriză. Alin Toşca a fost, de asemenea, integralist şi a încasat un cartonaş galben.  

Ştirea iniţială: 

Marius Şumudică, Alexandru Maxim şi Alin Toşca îşi continuă parcursul excelent în prima ligă din Turcia. La pauza meciului cu Kasimpaşa, din etapa a 14-a din Super Lig, Gaziantep conduce în deplasare cu scorul de 0-2.

Maxim a fost eroul primei reprize pentru Şumudică. Devenit un specialist al loviturilor de pedeapsă, mijlocaşul naţionalei a deschis scorul în minutul 9 de la punctul cu var. În minutul 25, acelaşi Maxim l-a prins pe picior greşit pe portarul gazdelor şi l-a executat cu un şut, la colţul scurt, de la marginea careului.

Alexandru Maxim a ajuns la al şaselea gol în campionatul Turciei, în 14 apariţii, şi mai are la dispoziţie în seara aceasta o repriză ca să îşi îmbunătăţească statistica deja cel puţin onorabilă. Celălalt român de la Gaziantep, Alin Toşca, este şi el titular şi a încasat un cartonaş galben în minutul 20.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superlig

Ultimele articole Toate articolele