Ultima oră
FCSB şi Craiova s-au zgârcit la bani, dar acum fotbalistul poate da lovitura. E dorit într-un campionat important şi se oferă câteva milioane de euro pentru el FCSB şi Craiova s-au zgârcit la bani, dar acum fotbalistul poate da lovitura. E dorit într-un campionat important şi se oferă câteva milioane de euro pentru el
Suarez, cuvinte frumoase despre o "ţintă" a Barcelonei: "E un jucător grozav" Suarez, cuvinte frumoase despre o "ţintă" a Barcelonei: "E un jucător grozav"
Elvir Koljic continuă la U Craiova: "«Dragonul» nostru a semnat un nou contract". Pe ce perioadă este valabil contractul Elvir Koljic continuă la U Craiova: "«Dragonul» nostru a semnat un nou contract". Pe ce perioadă este valabil contractul
VIDEO | Grozavu, declaraţia zilei după ce s-a aflat că Sepsi poate pierde la ”masa verde” meciul cu Poli Iaşi VIDEO | Grozavu, declaraţia zilei după ce s-a aflat că Sepsi poate pierde la ”masa verde” meciul cu Poli Iaşi
OFICIAL | Toni Petrea, noul antrenor al FCSB-ului: "Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese" OFICIAL | Toni Petrea, noul antrenor al FCSB-ului: "Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese"
Programul DDB ia amploare. 8.000 de membri şi noi posibilităţi pentru fani Programul DDB ia amploare. 8.000 de membri şi noi posibilităţi pentru fani

ALIN MINTEUAN, OPTIMIST ŞI DUPĂ INTERDICŢIA PRIMITĂ DE CFR CLUJ LA TRANSFERURI. „AVEM UN LOT VALOROS ŞI DESTUL DE NUMEROS, NU E NICIO PROBLEMĂ”

Video Publicat pe 21 dec 2019
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38118/19232177/1/minteuan.png

CFR Cluj s-a impus clar la Voluntari, 4-0, şi termină pe primul loc sezonul de toamnă. Chiar şi aşa, campionii au bătăi de cap, după ce echipa din Gruia a primit interdicţie la transferuri. Secundul lui Dan Petrescu, Alin Minteuan, spune că CFR Cluj se poate descurca şi în aceste condiţii.

„Avem un lot destul de valoros şi numeric, aşa că nu este nicio problemă. Este o problemă administrativă şi-i lăsăm pe cei din conducere să rezolve această problemă. Deocamdată nu se ştie nimic concret. Probabil sunt simple speculaţii deocamdată, mai e şi acea decizie, care va veni de la TAS, aşa că vom vedea ce va fi în continuare” a spus Minteuan, la emisiunea Fotbal Look, în direct pe Look Plus.

Tehnicianul a explicat şi motivele pentru care Dan Petrescu nu a mai ajuns azi să dea interviu. „Am înţeles că trebuie să plece mai repede şi de aceea nu a venit la interviu. Va da o masă de ziua lui, vom merge acum acolo”, a adăugat Minteuan.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Video

Ultimele articole Toate articolele