Ultima oră
Cristina Pîrv vine la Look Sport LIVE, marţi, de la 16:00, pe Look Plus şi online Cristina Pîrv vine la Look Sport LIVE, marţi, de la 16:00, pe Look Plus şi online
Thiago Alcantara ratează următoarele meciuri ale lui Liverpool. Klopp: "Încă nu este pregătit" Thiago Alcantara ratează următoarele meciuri ale lui Liverpool. Klopp: "Încă nu este pregătit"
AC Milan, transfer surprinzător: "Abia aştept să joc cu Zlatan!" AC Milan, transfer surprinzător: "Abia aştept să joc cu Zlatan!"
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Luis Alberto şi-a prelungit contractul cu Lazio până în 2025
Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB Concurent cu nume pentru Nemec? Dinamo, interesată de golgheterul dorit şi de Becali la FCSB
Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei" Iftime era gata să-l ajute pe Becali, dar telefonul nu a sunat. Jucătorii pe care i-ar fi trimis la FCSB: "I-aş fi dat! Se întăreau şi ei"

"Am învăţat mult de la ei. Au totul: pasează, marchează, bat lovituri libere". Cei doi decari trecuţi de 30 de ani care l-au impresionat pe Ianis

Stranieri Publicat pe 10 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/19446483/1/ianis-hagi-rangers-gol.jpg


Josip Ilicic, de la Atalanta, şi Mauro Zarate, de la Boca Juniors, sunt cei doi foşti coechipieri care i-au rămas în memorie lui Ianis Hagi graţie calităţilor de decar.
 
Pe vremea în care era un puşti trimis de Gică Hagi la Fiorentina, Ianis a avut şansa de a învăţa de la doi mijlocaşi ofensivi de clasă. Ilicic, 32 de ani, e acum motorul Atalantei, în timp ce Zarate a ajuns la Boca Juniors, la 33 de ani. Ambii l-au impresionat pe Ianis prin modul în care se comportau pe teren: "Ambii sunt decari foarte talentaţi, cred că ar putea juca chiar la echipe mai mari. M-am antrenat cu ei, am jucat meciuri amicale, am învăţat mult. Au totul: pasează, marchează, bat lovituri libere. Am învăţat foarte mult de la ei în acel an şi jumătate la Fiorentina", a spus Hagi Jr. pentru revista celor de la Rangers.
 
Scoţienii l-au provocat pe tânărul mijlocaş ofensiv să alcătuiască cel mai bun prim 11 format din jucători alături de care a evoluat. A ieşit un mix între România, Viitorul, Rangers şi Fiorentina:
 
Tătăruşanu - Tavernier, Chiricheş, Astori, Ganea - Arfield, Băluţă, Marin - Ilicic, Defoe, Zarate
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele