Ultima oră
NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale NEWS ALERT | Ladislau Boloni, răspuns final cu privire la preluarea echipei naţionale
Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League Start amânat cu o săptămână pentru ”U” BT Cluj în Top16 din Basketball Champions League
FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu” FRF negociează în acest moment cu trei antrenori. ”Eu ştiu că pe 25 e comitetul executiv şi numirea se face atunci, din ce ştiu”
Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă Cristiano Ronaldo, premiat la gala The Best FIFA, după ce a reuşit să devină jucătorul cu cele mai multe goluri marcate la prima reprezentativă
VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor” VIDEO | AC Milan a pierdut surprinzător cu Spezia, pe teren propriu. Ibrahmovic, la meciul 150 în tricoul ”diavolilor”
CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă” CFR, aproape să aducă un jucător pe care FCSB a pus ochii. ”Îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”

Anamaria Prodan neagă vehement că Ianis Stoica negociază cu fraţii Becali! „A primit bani în cont, oficial”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20489975/1/cs-hunedoara-fcsb-cupa-romaniei-22-09-2021.jpg

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a confirmat o informaţie apărută în spaţiul public, conform căreia Ianis Stoica îşi doreşte să semneze un contract cu firma de impresariat a fraţilor Victor şi Giovanni Becali.  

Anamaria Prodan a comentat acest subiect şi neagă că ar exista vreo şansă ca Ianis să se afle în discuţii cu aceştia. 

„Nu e o situaţie tensionată, există un contract. Ianis a avut nevoie de bani, a primit aceşti bani, i-a primit în cont, oficial. Am investit în acest băiat. Am vorbit cu familia lui, l-am adus pe Ianis din Germania când nu exista. 

Ştie cine e omul care i-a făcut imagine, care l-a băgat în acel meci din Cupă. Eu vreau să nu cred ce a zis Gigi Becali. Lui Gigi Becali îi place circul, îi place foarte tare scandalul.

Am vorbit cu tatăl lui Ianis, nu există vreo întâlnire cu verii Becali. Ianis este supărat că nu joacă, se simte frustrat, pentru că ştie că este un jucător foarte bun. Are nişte calităţi fabuloase, ar creşte într-un alt spirit. 

Cluburile din străinătate se uită după tineri de 16-17 ani din România, pentru că au de muncit mult mai mult cu ei, pentru că nu sunt antrenaţi aşa cum trebuie, nu au ADN potrivit", a declarat Anamaria Prodan la ProX. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele