Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Anamaria Prodan neagă vehement că Ianis Stoica negociază cu fraţii Becali! „A primit bani în cont, oficial”

FCSB Publicat de Răzvan Cîrceag pe 2 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20489975/1/cs-hunedoara-fcsb-cupa-romaniei-22-09-2021.jpg

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a confirmat o informaţie apărută în spaţiul public, conform căreia Ianis Stoica îşi doreşte să semneze un contract cu firma de impresariat a fraţilor Victor şi Giovanni Becali.  

Anamaria Prodan a comentat acest subiect şi neagă că ar exista vreo şansă ca Ianis să se afle în discuţii cu aceştia. 

„Nu e o situaţie tensionată, există un contract. Ianis a avut nevoie de bani, a primit aceşti bani, i-a primit în cont, oficial. Am investit în acest băiat. Am vorbit cu familia lui, l-am adus pe Ianis din Germania când nu exista. 

Ştie cine e omul care i-a făcut imagine, care l-a băgat în acel meci din Cupă. Eu vreau să nu cred ce a zis Gigi Becali. Lui Gigi Becali îi place circul, îi place foarte tare scandalul.

Am vorbit cu tatăl lui Ianis, nu există vreo întâlnire cu verii Becali. Ianis este supărat că nu joacă, se simte frustrat, pentru că ştie că este un jucător foarte bun. Are nişte calităţi fabuloase, ar creşte într-un alt spirit. 

Cluburile din străinătate se uită după tineri de 16-17 ani din România, pentru că au de muncit mult mai mult cu ei, pentru că nu sunt antrenaţi aşa cum trebuie, nu au ADN potrivit", a declarat Anamaria Prodan la ProX. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele